torstai 30. joulukuuta 2010

Vuoden vaihtuessa

Vuosi 2010, olet ollut hyvä ja hieno vuosi. Melkein sääli hyvästellä sinut mutta kuka tietää mitä kaikkea mukavaa ensi vuosi tuokaan tulleessaan. Jään odottamaan innolla.

Neulevuotena 2010 näyttää tältä:
 • 10 paria sukkia
 • 6 huivia
 • 2 tiskirättiä
 • 1 myssy
 • 1 villatakki
Yhteensä 20 valmistunutta työtä. Jollakulla ei ole selvästikään ollut tarpeeksi aikaa käsitöille. Toisaalta valmistuneiden joukossa on ihan uudenlaisia töitä: villatakki sekä kaksi kolmiohuivia! Niistä annan itselleni tunnustusta; viime vuoden lopussa kun asetin tälle vuodelle tavoitteen kokeilla rohkeammin uutta.

Seuraava asettamani tavoite, että kutoisin enemmän itselleni, on edelleen hakusessa. Tänä vuonna omaan käyttöön jäi toinen kolmiohuiveista ja yhdet saapassukat. Kaikki muu on mennyt lahjaksi tai odottaa vielä lahjalaatikossa sopivaa omistajaa. 2011 voisikin olla "Kudo itsellesi"-vuosi.

Langat. Niitä on paljon. Harkitsenkin ihan vakavasti lankalakkoon ryhtymistä, tyyliin lankaa saa ostaa seuraavan kerran marraskuussa Helsingin ELMA-messuilta. Tämä olisi aikamoinen haaste mutta tekisi niin hyvää lankavarastolleni. Ja onneksi ehdin juuri tehdä pari tilausta, joten ihkulankaa olisi vielä tulossa... Kyllä. Taidan ryhtyä lakkoon, laittaa ihkulankaa puikoille sen sijaan että vain hamstraisin sitä, ja ennen kaikkea kutoa niistä ihkulangoista pääasiassa jotain itseäni varten. Sounds like a plan!

Uuden vuoden kunniaksi blogi on myös saanut uuden ilmeen.

Lopuksi samat sanat kuin viime vuonna eli kaiken kaikkiaan kutominen on edelleen ihanaa, samoin blogin pitäminen. Kauniit kiitokset kaikille teille, jotka käytte lukemassa ja kommentoimassa. Pienikin viesti ilahduttaa aina. Onnellista vuotta 2011!

19 kommenttia:

 1. Oikein, oikein onnellista ja menestyksekästä vuotta minunkin puolestani.

  VastaaPoista
 2. Minäkin yritän olla ostamatta lankaa, mutta kuinka kävikään: kirpputorilta tuli mukaan melkein kilo puuvillalankaa. Ne niin halusivat minun pussiini... Ja sain vielä muutaman ylimääräisenkin rikkinäisen vyötteen takia ja puuttuvan euron takia...

  VastaaPoista
 3. Onnellista vuotta sinullekin Heidi!

  Minäkin suunnittelen jonkinlaista lankalakkoa. Ainakin tammikuu ilman ostoksia, ja sen jälkeen sellainen sääntö, että ensin täytyy tehdä omasta varastosta. Tämä on vähän liukuva sääntö, en ole päättänyt onko se 2 vai 3 työtä. Mutta kun lupaan itselleni, että välillä saan ostaa, niin jospa tulis käytettyä laatikoissakin olevia lankoja. Kun siellä oikeasti on hienoja lankoja.

  VastaaPoista
 4. Onnellista uutta vuotta sinullekin! Minä menen samoilla säännöillä ensi vuoden: en osta lankaa ja kudon enemmän itselle :D Viime hetken hamstraukset on täälläkin tehty :D

  VastaaPoista
 5. Ihana blogipohja! Hyvää ja neulerikasta uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis on blogisi uusi ilme :)
  Nautitaan vaan neulomisista; hankitaan, otetaan vastaan lankoja jos kohdalle sattuu - ilman tunnontuskia...

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää uutta vuotta!

  Lankaa on joka paikassa ja keskeneräisiä neuleita samoin. Langanosto-lakko voisi tehdä hyvää täälläkin tai aiankin ensin jotain entisistä langoista ja sitten vasta uutta.

  VastaaPoista
 8. Hyvää ja onnellista Vuotta Vuotta!

  VastaaPoista
 9. Inspiroivaa ja Neulerikasta Uutta Vuotta 2011! "Neulo itsellesi" suunnitelma kuulostaa todella hyvältä. Lupaan pitää huolen siitä, että myös pysyt päätöksessäsi. Onneksi langanosto-lakkosi ei muuten estä minua ostamasta sinulle lankaa ;)! Langanvastaanottamis-lakko olisikin jo paha juttu.

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta vuotta!

  Turhaa langanostelua pyritään välttelemään tässäkin taloudessa ensi vuonna ja pitämään lankavaraston muutos miinusvoittoisena.

  VastaaPoista
 11. Zelda: Kiitos! Sitä samaa myös sinne :) .

  Neili: Ne langat olisivat olleet onnettomia siellä kirpputorilla, joten hyvä vain, että pelastit ne rakastavaan kotiin.

  Kaisa: Kiitos! Hyvää uutta vuotta myöskin. Sama juttu: laatikoissa on vaikka mitä ihanaa mutta jospa ne lankalakon myötä pääsisivät vihdoin puikoille!

  Tess: Kiitos samoin :) .

  Maritta: Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinullekin! Odotan niin innolla uusia ostoksiani. 7 vyyhtiä tulossa... Sen jälkeen kelpaakin lakkoilla :D .

  Tiina: Kiitos! Tämä pohja oli niin minun näköiseni, että en voinut vastustaa. Onnellista uutta vuotta sinullekin!

  Pirle: Kiva, että uudistus on mieleinen :) .

  Joo, en aio kuitenkaan olla liian ryppyotsainen lakkoni kanssa; jos kohdalle sattuu jotain hengästyttävää pakkosaada-ihanaa, niin tilaisuuteenhan täytyy aina tarttua.

  Iso Gnu: Kiitos, samoin sinulle! Jo varastossa olevien lankojen käyttäminen ennen uusia ostoksia olisi niin järkevää mutta minä ainakin olen hirvittävän huono vastustamaan uutuuslankoja. Lakon myötä yritän skarpata tässä :) .

  Mammutti: Kiitos, onnellista vuotta sinullekin!

  Satakieli: Hui, langanvastaanottamislakko! Siihen en onneksi ryhdy, eli otan kiltisti vastaan lahjalankaa :D . Ja hyvä vain jos muistutat aina silloin tällöin, että onhan omaankin kaappiini kertynyt sukkia ja muita kutomuksia.

  Anu: Kiitos ja onnea uudelle vuodelle! Sama periaate siellä ja täälläkin :) .

  VastaaPoista
 12. Oletpa ollut ahkera.
  Toivotan Sinulle Oikein Hyvää Ja Onnellista Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
 13. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Ilo on lukea blogiasi ja seurata tekemisiäsi.

  VastaaPoista
 14. Enkuli: Kiitos, samoin sinulle!

  Katjuska: Niin mukavaa, että viihdyt Kutomuksen seurassa :) . Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 15. Marjut: Kiitos, samoin sinulle :) .

  VastaaPoista
 16. Hui miten pitkä lankalakko :D Onnea tuoreelle rouvalle, neuletakkisi oli upea! Hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 17. Emma: Pelkästään sukkalankoja on arviolta kahden vuoden tarpeiksi, ainakin tällä kutomisvauhdilla, joten lakon kesto ei ole lainkaan ylimitoitettu :) . Ja kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.