torstai 16. syyskuuta 2010

Syksyn satoa

Noudatin mielitekoani ja kudoin toiset saapassukat. Samalla pääsen avaamaan Sukkasadon saldoni!Sukat on kudottu täsmälleen samoin kuin edellisetkin: 2 oikein, 2 nurin varren suussa, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus, muuten puhdasta oikeaa. Lankana sentään Raidan sijasta Jättiraita, lankavaraston uumenista.Malli: Perussukka
Lanka: Novita, Seitsemän Veljestä Jättiraita
Langan menekki: 130 g
Puikot: 3,5Värimaailma on sopivan syksyinen mutta koska oranssi ja fuksia eivät kuulu omiin lempiväreihini, menevät nämä sukat lahjalaatikkoon odottelemaan sopivampaa omistajaa.Viimeksi kertoilin haaveilevani kumisaappaista. No, ne ovat edelleen hankkimatta mutta sen sijaan löysin täydelliset talvikengät. Tuntuvat jalassa lähes aamutossuilta. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ja kuka tietää, ehkä kohtaan vielä juuri sen oikean saapasparinkin.

11 kommenttia:

 1. Minulla on vieläkin Sukkasadon saldo avaamaatta. Oma vika, miksi piti aloittaa yhdistelmällä ylipolvensukat/ohut lanka. Sukkasi ovat mukavan pirteät:)

  VastaaPoista
 2. Komiat perussukat! Miulla on tuollaiset talvikengät lyhytvartisina, aivan ihanat<3

  VastaaPoista
 3. Miten voikaan raidalliset perussukat olla noin ihanat?! :) Vähän olet hienosti tehnyt kantapään värityksen, sait varmaankin vähän katkoa lankaa, että värit osuivat noin hienosti?

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat ja mukavat kengät! Minä pakerran vielä sadon ekaa paria mutta kyllä se tästä... :D

  VastaaPoista
 5. Ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan kauniit! Hyvin olet värit saanut osumaan tosiaan kohdalleen ja muutoinkin lopputulos on todella hyvä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat punasävyt sukissa! Piristää varmasti saajansa päivää :)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniit värit ja ihanat sukat.

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Sun sukkakuvat on aina ihan hirmuisen kauniita.

  VastaaPoista
 9. Marjut: Sukissasi riittää tosiaankin työtä mutta tulos on varmasti sen arvoinen. Ja onhan sadonkorjuuaikaa vielä reilusti jäljellä!

  Emma: Ehkä ihanimmat talvikengät ikinä. Ovat pehmeät kuin aamutossut ja uskomattoman hyvän tuntuiset jalassa. <3 tosiaankin :) .

  Mari: Arvasit oikein, lankaa on hieman katkottu. Kudoin tummanvihreällä kaksi raidanleveyttä peräkkäin, jotta sain vihreän kantapään ja vielä raidan sen perään. Väritys pysyy sillä tavoin eheänä :) .

  Maritta: Kiitos! Onneksi satoa korjataan lokakuun loppuun saakka, joten vielä ehtii tehdä vaikka kuinka monet sukat (ainakin teoriassa...).

  Annis: Oi, kiitos! Yksinkertainen on minusta usein se toimivin vaihtoehto, ainakin monivärisen langan kanssa.

  Tess: Sukissa on tosiaan kivaa pirteyttä ja väriterapiaa.

  Enkuli: Kiitokset!

  Ellie: Voi kiitos! Tykkään kuvien ottamisesta todella paljon.

  VastaaPoista
 10. Mitkä noi sun uudet kenkäsi on merkiltään?
  Allekirjoittaneella nimittäin on sen verran oikukkaat jalat, että ne väsyy todella helposti.

  VastaaPoista
 11. Samma: Kengät on hankittu tyylikkäästi Prismasta, eli ovat merkittömät kopio-Uggit, mutta ah niin ihanat jalassa :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.