lauantai 19. kesäkuuta 2010

Suvetar ja Etelätär

Miten olisi pieni postaus uusista langoista alpakkahuivin valmistumista odotellessa?


Vaalea kaunotar on nimeltään Suvetar, valio vaimo. 50% merinovillaa ja 50% alpakkaa. Etummaisena puolestaan Etelätär, eukko. 75% villaa ja 25% polyamidia. Aivan upea tämäkin.
Langat tilasin Ilulta ja ainoa kysymys onkin, että miksi ihmeessä en ole tehnyt niin jo aiemmin? Kun bonuksena kauniiden, käsinvärjättyjen lankojen lisäksi tulevat hauskat postituspussit ja nopsa toimituskin.

8 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvistä valinnoista! Minulla on vaan hyvää sanottavaa noista Ilun langoista, villa-polyamidisukat kestävät, kestävät ja ilahduttavat silmääkin

  VastaaPoista
 2. Ilun langat on ihania! Niitä kannattaa kyllä tilata. Nuo kaikki bonukset vielä, jotka mainitsit. Ja toimitus on huippunopeaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita lankoja molemmat! Mielenkiintoista nähdä millaisia sukkia niistä aikanaan syntyy. Lankavyyhdeistä kun ei koskaan tiedä millaisiksi ne neulottuina paljastuvat. Ainakaan minä en tiedä. :)

  VastaaPoista
 4. Pirle: Kiva kuulla hyviä käyttökokemuksia langoista. Polyamidilla vahvistetusta langasta saa varmasti oivat käyttösukat ja alpakkaihanuus on varmasti omiaan kotisöpöstelyyn.

  Kaisa: Minusta tulee varmasti kanta-asiakas :) .

  Satakieli: Eipä sitä oikein voi tietääkään ennakkoon, langat voivat käyttäytyä niin eri tavoin johtuen värjäyksestä, mallista, silmukkaluvusta ja jopa siitä mistä kohtaa väriliukuja kutomisen aloittaa :) .

  VastaaPoista
 5. Kauniita lankoja! :) Ilulta on aina ilo tilata. :)

  VastaaPoista
 6. Ellie: Niin ovat, ja on näitä ihailtukin hartaasti :) .

  VastaaPoista
 7. On todella söpöt värit. Saas nähdä miltä ne näyttää kun ne kasvaa isoiksi.

  VastaaPoista
 8. Juuli: Värit ovat kuin minua varten tehdyt. Vyyhdit ovat sopeutuneet muiden lankojen joukkoon mainiosti mutta eivät ole vielä juteleet millaisiksi sukiksi haluavat isona tulla. Antaa pienten vielä sitten kasvaa :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.