lauantai 1. toukokuuta 2010

Onnellisten tähtien alla

Tähdet ovat nyt todella suotuisassa asennossa, sillä olin yksi kolmesta onnekkaasta, jotka voittivat Puikkopyörre -blogin syntymäpäiväarvonnassa.Posti toi perjantaina kirjekuoren, josta löytyivät nämä kolme vihkosta: Aino Praaklin Kirikindaid Virumaalt.Jokainen vihkonen avautuu kuin kartta ja sisältää vaikka kuinka monta kirjoneulemallia. Aivan mahtavia! Viimeistään ensi syksynä on ihan pakko selättää kirjoneuleita kohtaan tuntemani arastelu ja kutoa itselleni kattava määrä erilaisia lapasia. Kiitokset vielä Heklalle tästä kivasta palkinnosta.

10 kommenttia:

 1. Olet suorastaan kadehdittavan onnekas! :) Oletko viime aikoina harkinnut ässäarvan ostamista ja uutta lottoriviä? Kannattaisi ehkä kokeilla. ;)

  VastaaPoista
 2. Satakieli: Lottorivi kyllä tehtiin mutta mitään sieltä ei tullut... Ehkä voisin kokeilla seuraavaksi sitä ässäarpaa :) .

  VastaaPoista
 3. Onpa mukava blogi täällä tämä Kutomus, nyt vasta löysin. Ja aika mieletön tuuri sulla on kyllä ollut, varsinkin tämä viimeisin arpajaispalkinto on i-ha-na! :)

  VastaaPoista
 4. Pomsikas: Mukavaa kun löysit tänne :) . Nämä voitot ovat kyllä olleet aivan ihania ja pelastaneet päivän joka kerta.

  VastaaPoista
 5. Oi, oletpas sinä nyt onnekas! :) Tosiaan kannattaa sitä ässäarpaa kokeilla...

  VastaaPoista
 6. Ai niin, mun blogissa on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
 7. Maritta: Kiitos tunnustuksesta! :D

  Mati: Ihan huiput. Nyt on malleja lapasiin vaikka kuinka :) .

  VastaaPoista
 8. Ekan kerran kävin täällä kurkkaamassa, sulla on todella kaunis blogi, siis yleisilme ym. ja mukavia juttuja, kauniita kuvia unohtamatta :) Tulen tänne toistekin kurkkimaan :D

  VastaaPoista
 9. Susi: I-ha-na kommentti, kiitos paljon :) . Tervetuloa kurkkimaan!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.