lauantai 3. lokakuuta 2009

Uutuuksia

Tällä kertaa ei ole uusia sukkia esiteltävänä mutta muuta ihanaa kyllä.Täydennystä neulekirjoihin. Upea Nancy Bushin Folk Socks. Sisältää malleja, jotka kaikki voisin toteuttaa. Ja onpa mukana myös suomalaiset sukat. Ne tosin ovat hyvin yksinkertaiset eivätkä herättäneet samalla tavalla ihastusta kuin vaikkapa Latvian Socks tai Chalet Socks. Kiva silti, että Suomikin on kirjassa mukana.Ja sitten jotain aivan ihanaa, Wollmeisea! Voitin Sukkaa pukkaa, ja muutakin -blogin arpajaisissa ja olen nyt tämän vyyhdin onnellistakin onnellisempi omistaja. Mitä ihmettä tästä raaskisi tehdä? Jotain kuitenkin ihan itselle. Ja ensin vyyhtiä ihaillaan ja silitellään hyvän aikaa. Kiitos vielä aivan tuhannesti, tämä oli täydellinen palkinto :) .

6 kommenttia:

 1. Tuo sukkakirja näyttää tosi herkulliselta! Olen itse hieman haaveillut jostakin sukkakirjasta. Mikä olisi sinun mielestäsi hyvä? Katsoin listastasi, että sinulla on aika reilusti sukkakirjoja, joten tiedät millaisia ovat ja mikä on hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Mari: Sukkakirjoja tosiaan löytyy ja sukkia on myös tullut kudottua :) . Rakastan kaikkia neulekirjojani ja onkin tosi vaikeaa suositella niistä jotain, kaikki ovat hyviä! Ensimmäiset englanninkieliset kirjani olivat Charlene Schurchin "Sensational Knitted Socks" sekä Nancy Bushin "Knitting Vintage Socks". Niillä pääsi hyvin alkuun. Ja sitä ennen olin kutonut ihan vain perussukkia, joustinta varressa ja teräosa sileää. Kaikkein monipuolisin on ehkä tuo Schurchin SKS, siinä mallineuleet on ryhmitelty eri silmukkalukujen mukaan, on oma osio palmikoille, mosaiikille, fair islelle jne. Kirja tosin avautui rakenteensa takia vähän hitaamin kuin perinteiset kirjat joissa jokainen malli on ohjeistettu kohta kohdalta. Jos olet Ravelryssa, etsi sinua kiinnostava kirja sieltä, tutki kirjan sisältämiä malleja ja lue ihmisten kommentteja. Sekin auttaa usein valinnassa :) .

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi kirjoneulesukkia ja Wollmeisea! Aika täydellinen yhdistelmä. :)
  Psssst. löysin Malabrigon sukkalankaa Garnkorgen- nimisestä ruotsalaisesta lankakaupasta (suora linkki kauppaan löytyy blogistani). Saa sitä varmaan muualtakin, mutta tuo on minun lempikauppa ja ihan virkamies-ruotsilla olen pärjännyt.

  VastaaPoista
 4. Ellie: Ihania tosiaan. Oli vähän kuin jouluna, ensin tuli lankaa ja sitten sukkakirja :D . Ja pitäisiköhän sortua lankaostoksille...

  VastaaPoista
 5. Oi mikä sukkakirja, pääsisipä selailemaan :P Ja Wollmeiseakin vielä, sinä onnellinen!

  VastaaPoista
 6. Emma: Selaa Ravelryssa virtuaalisesti, auttaa pahimpaan hätään :) . Ja Wollmeise on ihana, en vain yhtään tiedä mitä siitä raaskisi tehdä. Tai milloin. Saisipa jostain supernopeat puikot ja käsityöaikaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.