torstai 17. marraskuuta 2016

Upeita, uusia asioita, ja kiitos

Elämässä on tänä syksynä tapahtunut aivan huikean upeita asioita ja haaveiden toteutumisia. Mistähän sitä aloittaisi kertomisen?

No ensinnäkin minä ja mieheni löysimme vihdoinkin meille aivan täydellisen kodin. Kaupat tehtiin viime viikolla ja aloitamme tässä pikkuhiljaa muuttopuuhat. Pääsen myös sisustamaan, ja ette usko miten innoissani siitä olen! Jännittävää on myös se, että muuton myötä muuttuu myös asuinympäristö ihan täysin. Eroa nykyiseen, vanhaan kotiin on matkallisesti noin 50 kilometriä mutta henkinen muutos on ehkä sitäkin suurempi, muutto kun tapahtuu suurkaupungista vähän niin kuin "maalle". Ratkaisu tuntuu todella hyvältä ja tähän elämäntilanteeseen juuri oikealta.

Toinen unelmani puolestaan toteutui, kun tulin tänä syksynä valituksi nelivuotiseen ammatilliseen täydennyskoulutukseen. Ihan huikeaa! Asetin tavoitteen tähän koulutukseen hakeutumisesta yliopisto-opintojeni loppuvaiheessa ja olen sen jälkeen työskennellyt systemaattisesti tätä tavoitettani kohti. Ja nyt siitä tuli totta... Ensimmäiset koulutuskerrat ovat jo takana ja niiden perusteella uskaltaudun jo sanomaan, että tykkään ja nautin. Vuonna 2020 sitten valmistun. Onhan tässä tietysti myös haastetta, sillä opiskelu työn ohessa vie aikaa melko tehokaasti. Lisäksi etäisyydet kodin, työpaikan ja opiskelukaupungin välillä ovat pitkät, kotoa töihin kun on matkaa noin 170 km, töistä opiskelukaupunkiin 270 km, ja opiskelukaupungista kotiin 170 km. Reissaaminen on siis olennainen osa arkea.

Käsitöihin tämä tilanne vaikuttaa siten, että pitkän harkinnan ja myös surutyön jälkeen olen päättänyt lopettaa blogin pitämisen, ainakin toistaiseksi. Kutomista en silti ole lopettamassa, en todellakaan, mutta aikani ei vain tällä hetkellä riitä bloggaamiseen. Ravelryssä pysyn edelleen ja päivitän sinne kaiken puikoiltani (todennäköisesti harvakseltaan) valmistuvan, joten nähdään siellä! Kiitokset kaikille lukijoilleni täällä, nämä vuodet ovat olleet antoisia ja täynnä iloa sekä kutomusten lämpöä.

10 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja opiskelupaikasta :) Ikävää, että lopetat blogin pitämisen, mutta ehkä tapaamme täällä vielä. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja voimia kaikkeen uuteen!

  VastaaPoista
 3. Hienoa ku määrätietoinen työ eteenpäin tuotti tuloksen ja pääsit koulutukseen.
  Kaikkea hyvää elämääsi ja ennenkaikkea: Onnea matkallesi!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin ja opiskeluihin, nähdään ravelryssa :)))

  VastaaPoista
 5. Harmi, että lopetat, mutta hienoa, kun olet muuten saavuttanut tavoitteita! Onnea!

  VastaaPoista
 6. Huimasti tsemppiä uusiin seikkailuihin!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa jännittävältä, onnea matkaan!

  VastaaPoista
 8. Kiitos aivan ihanasta blogista, toivotan onnea ja menestystä n___n

  VastaaPoista
 9. Nyt vasta huomasin tämän! Ensin ilahduin ja sitten kauhistuin. Mutta sellaista kai se elämä on - onnea siis matkaan, pidä hauskaa!

  VastaaPoista