tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kun lanka oli loppua maailmasta

Yritän aina välillä, ja vaihtelevin tuloksin, rajata intoani lankaostosten tekoon. Yleensä siinä auttaa toteamus, että ei se lanka maailmasta lopu. Mutta entäs kun niin ihan oikeasti uhkaa käydä?

Untitled

Tukuwoolin fingering-vahvuinen lanka on suomalaista lampaanvillaa, joka on myös kehrätty ja värjätty Suomessa. Kaikin puolin siis vallan ihanaa ja aitoa.  Tukuwoolin taru vain oli päättymässä ja varaston viimeiset langat myynnissä, joten jos omansa halusi, piti toimia. Ja minähän toimin. Ostin lankaa 1,3 kg, yhteensä kahdeksaa eri väriä, eli oikein sellaisen mukavan sylillisen. Viikonloppu kuluikin sitten näitä silitellessä ja neulesuunnitelmia tehdessä.

Ja hyviä uutisiakin saatiin. Lanka ei sittenkään ole loppumassa maailmasta, sillä lankakauppa Titityy ilmoitti ostaneensa Tukuwoolin toiminnan!

7 kommenttia:

 1. Samat fiilikset oli täällä ja lankalakkossa tuli paha repsahdus... Takillinen tukua tai vähän ylikin tuli siis tännekin. Ja on kiva ettei tukut lopu maailmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin ei vain voinut olla sortumatta. Enkä edes tiedä mitä aion Tukuista tehdä! Kääriytymishuivi kävi kyllä mielessä. Ja ohuet kirjoneulelapaset.

   Poista
 2. Lankalaihis on päällä, mutta työn alla oleva mandalapeitto houkuttaa ostamaan lisää. Jospa tekisi toisen peiton puuvillasta... :D
  Mainio uutinen, että Titityy nappasi Tukuwoolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan on hyvä juttu, ettei Tukuwool sittenkään lopu maailmasta :) . Puuvillainen mandalapeitto kuulostaa myös ehdottomasti toteuttamisen arvoiselta projektilta!

   Poista
 3. Kaikki on nykyisin niin epävarmaa, että on hyvä varautua mahdollisuuteen jonkun asian loppumisesta kokonaan. Ja mistä sen tietää, ehkä juuri sinun ostoksesi oli se, mitä Titiyy odotti, että uskalsi ostaa Tukuwoolin toiminnan ja jatkaa sitä. Voit siis hyvin pitää itseäsi sankarina! Jolla on ihania lankoja odottamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa että sankari? :D Enpä nyt tiedä. Mutta lankavarasto on kyllä sankarillisen kokoinen!

   Poista
 4. Mahtavia uutisia! Mäkin ostin villapaidan verran Tukuwoolia kun kuulin että lopettaa, mutta ihanaa ettei sittenkään lopu maailmasta niin ihana lanka!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.