lauantai 31. maaliskuuta 2012

Puutarhasukat

Kevät sytytti halun saada väriä elämään, tai ainakin varpaisiin. Etenkin kun huomasin lankakaupan ikkunassa aivan ihanaa puutarhalankaa.Malli: Perussukka
Lanka: Regia, Design Line by Kristin Nicholas, Garden Effects
Lankaa kului: 84 g
Puikot: 2,25

Edelleen on menossa tällainen helpponeule-kausi, sillä nämäkin sukat ovat puhdasta oikeaa. Toisaalta lanka kyllä suorastaan vaati tulla perussukiksi. Yritin ensin pariakin moniväriselle langalle sunniteltua mallia sekä erilaisia ribbineuleita mutta ei, värit tuntuivat muuttuvan tunkkaisiksi ja innostus tyssäsi jo parin ensimmäisen kerroksen jälkeen. "Mitä minä sanoin", lällätti lanka. Joten, perussukat näistä tuli ja oikeassahan lanka oli.Se Garden Effect jää ainakin minulta huomaamatta mutta väritys on kyllä kaunis. Värit myös toistuvat säännönmukaisesti, joten sukista saa melko helposti tehtyä täsmälleen samanlaiset, jos haluaa. Ja minähän haluan. Pidän myös erityisesti siitä, että vaikka lanka on kirjavaa, lopputulos ei silti ole liian levoton.Akuutti sukkapula on nyt myös hetkeksi selätetty. Kun vuoden alussa omistin vain yhdet kutomani sukat, nyt niitä on jo kolmet. Vaikuttaisi siis siltä, että osaan ja raaskin nykyisin kutoa myös itselleni enkä vain lahjaksi!

13 kommenttia:

 1. Kauniin keväiset sukat ja väritys sopii kyllä loistavasti malliin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset sukat. Toivottavasti Garden Effects rantautuu tännekin. Tuo on niin kivan näköinen kuvioiltaan.

  VastaaPoista
 3. Neili: Kiitos!

  KahviKaneli: En voinut vastustaa, kun näin kerät kaupan ikkunassa. Niin keväiset!

  Ellie: Tai mallittomuuteen... ;) . Ovat kyllä ihanat ihan tällaisenaan.

  Judiuni: Jos ei rantaudu, niin voi tilata ainakin Tapiolta tai Fiinaneuleesta :) .

  VastaaPoista
 4. on kyllä kauniit. joskus toiset langat vaan täytyy neuloa sileinä perussukkina :)

  VastaaPoista
 5. Maritta: Totta. Ja tämä lanka suorastaan vaati sitä :) .

  Marjut: Moniväriseksi/itseraidoittuvaksi tosi onnistunut väritys. Ei ihmeellisiä kammovärejä joukossa ja lopputulos on yhtä aikaa värikäs ja rauhallinen. Hyvää suunnittelua tältä Kristin Nicholasilta :) .

  VastaaPoista
 6. Nätit sukat, ja väritys on sitä parhautta! Ymmärrän hyvin samanlaisten sukkien kaipuusi, vaikka lanka olisikin itseraidottuvaa. Kivasti sait niistä keskenään samanlaisiksi.

  VastaaPoista
 7. Juuli: Näistä tuli lähes täydellisesti samanlaiset. Toinen sukka on ehkä sellaiset puoli kerrosta jäljessä väreissä mutta se on ihan riittävä tarkkuus :) . Joskus ihan huvittaa tämä täydellisyyden ja virheettömyyden kaipuuni.

  VastaaPoista
 8. Kauniita ovat ja väri on herkullinen!

  VastaaPoista
 9. Söpön väriset sukat!

  VastaaPoista
 10. Sara: Minustakin väreissä on kivaa söpöyttä ja tyttömäisyyttä :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.