sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Lovely! Ja muita asioita minusta

Koska uutta kutomusta ei ole valmistunut esiteltäväksi, vaikka puikoilla on kyllä kovaa vauhtia tulossa sukat, vieläpä sellaiset ihanat keväänkirjavat, suorastaan puutarhamaiset etten sanoisi, niin tartun blogilleni annettuihin tunnustuksiin. Kiitos Satakieli, Pinni ja Kytsätär!

Satakieli ja Pinni kehottivat paljastamaan seitsemän asiaa itsestäni. Hmm. Mietitäänpä.
 • Rakastan hyvää teetä (olen varmasti kertonut tämän ennenkin mutta kerron taas, sillä tee on olennainen osa minua). Onnekseni asun Helsingissä ja olen löytänyt pari ihanaa, laadukasta teetä myyvää putiikkia. Enää ei ole paluuta pussiteen pariin...

 • Kirjoitan tällä hetkellä gradua. Se todellakin vie aikaa, etenkin kun opiskelun lisäksi käyn osa-aikaisesti töissä, mutta on se silti upeaa. Olen graduvaiheessa ja valmistuminen häämöttää tuossa vuoden kuluttua. Vihdoinkin!

 • Kutomisen lisäksi luen paljon. Tällä hetkellä Harry Pottereita uudestaan. Drooblen parasta purkkapallopurkkaa! Viuhpiiporeita! Ja hän-joka-jääköön-nimeämättä...

 • En ole koskaan tykännyt juoda hiilihapotettuja juomia. Ne pistelevät ja sattuvat suuhun. Kohtalotovereita?

 • En myöskään pidä hillosta.

 • Olen vasenkätinen.

 • Haaveilen pääseväni joskus kuumailmapallolennolle.

Kytsätär puolestaan haastoi minut vastaamaan viiteen kysymykseen.


 • Käsityösi josta olet ylpein ja jota arvostat kovasti? En osaa nimetä mitään ylitse muiden. Kudon kuitenkin vain "pikkutöitä". Mutta oikein koristeelliset ja kiemuraiset sukat tai näyttävät pitsihuivit antavat eniten niitä onnistumisen elämyksiä.

 • Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt? No niin, tämä on vähän hassu. En mainitse mitään arkkitehtonista klassikkoa vaan englantilaisissa elokuvissa ja sarjoissa nähdyt cottaget. Niissä on vanhan ajan tyyliä ja ne ovat ehdottoman kodikkaita ja usein hurmaavan puutarhan ympäröimiä. Sellaisessa olisi ihanaa nauttia iltapäiväteetä... Ja hedelmäkakkua!

 • Laulu, joka koskettaa syvästi? Monikin koskettaa mutta koskettaako syvästi? Kuuntelen pääasiassa jenkkirokkia ja koskettamista enemmän ne antavat fiilistä.

 • Minkä asia tunnet arjessa raskaaksi? Kiireen. Sen ettei ole kunnolla lomaa tai aikaa levätä niin paljon kuin haluaisi ja tarvitsisi.

 • Mistä asioista nautit eniten arjessa? Sellaiset päivät ja hetket ovat parhaita, kun tuntee saaneensa jotain aikaan ja käyttäneensä aikansa hyvin. Tällaista voi olla kiva kahvilakäynti ystävän kanssa tai esseen valmiiksi saaminen reilusti ennen palautuspäivää.
Tarttukaa haasteisiin, jos innostuitte!

2 kommenttia:

 1. Kerroit mukavia asioita itsestäsi. Minäkin luin Harry Potterit ihan vastikään uudestaan ja kyllä niissä oikeasti on taikaa! Haluaisin niin maistaa kermakaljaa! :D
  Minä ihailen kaikkia niitä monimutkaisia sukkia, joita olet tehnyt. Itse olen monimutkaiset ohjeet jättänyt vielä muille :)

  VastaaPoista
 2. Homsantuu: Olen myös miettinyt miltä kermakalja mahtaisi maistua. Kermaiselta oluelta...? Yyyh! Pakko sen olla parempaa mutta yhtään en osaa kuvitella :D . Sain juuri Feeniksin killan loppuun ja nyt aloittelen Puoliveristä Prinssiä.

  Ja mitä sukkaohjeisiin tulee niin usein ne näyttävät vaikeimmilta kuin ovatkaan. Kun osaa kutoa perussukan ja hallitsee kumpaankin suuntaan kallistuvat kavennukset ja langankierrot niin niillä jo pääsee pitkälle :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.