sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Tunnustettua

Ihanainen Maritta huomioi minua tunnustuksella. Olen otettu!

1. Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen Kutomuksen postaus ilmestyi 26.2.2008. Sitä ennen olin seurannut jo jonkin aikaa toinen toistaan upeampia ja mielenkiintoisempia neuleblogeja, joten niiden innoittamana ajattelin itsekin sukeltaa syvemmälle lankojen, puikkojen, ohjeiden ja neulekirjojen maailmaan sekä pitää blogia muistikirjana siinä rinnalla.
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan pääasiassa lankaostoksista sekä valmistuneista käsitöistä. Harvakseltaan mukaan on mahtunut myös muutama kirjoitus suurista asioista elämässäni, kuten kihlaus, muutto ja häät. Nyt jo poisnukkunut, supersuloinen kääpiöhamsterimme Pampulakin sai kuvansa parin viestin yhteyteen. Mutta lankaa, käsitöitä ja valokuvia siitä kaikesta, siitä tämä blogi koostuu.
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tähän tekisi mieli vastata, että valmistuneiden töiden vähäinen määrä :) . Nopeimmat neulojat saavat aikaan kuukaudessa saman verran kuin minä koko vuonna. Minulle itselleni blogini on tietenkin erityinen. Minun käsitöitäni, itseni näköisellä tavalla ja itse otetuin kuvin, omin sanoin.
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Neuleblogien kautta löytämäni kokonainen uusi maailma kiehtoi ja halusin oppia uutta. Ennen blogia tunsin vain Novitan langat enkä ollut kuvitellutkaan, että myös sukkien päälle voisi kutoa kuvioita, varsiin vain. Hankin myös ihkaensimmäiset englanninkieliset neulekirjani (sukkakirjoja, tietenkin) ja opettelin kokonaan uuden sanaston ja lyhenteet. Tästä kaikesta oli kiva pitää kirjaa itselle samoin kuin saada kontaktia toisiin neulojiin.
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Pidän kovasti blogistani juuri tällaisena! Olisi kyllä kiva saada laajennettua omaa repertuaariaan, ettei aina vain niitä sukkia. Huivit ovat kyllä kovaa vauhtia tulossa siihen rinnalle, joten tarjonta on kyllä vähitellen monipuolistumassa.
Tunnustuksen saa jakaa eteenpäin viidelle mutta ottakoon mukaan ken tahtoo!

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.