perjantai 13. elokuuta 2010

Lahesta

Olen kotoisin Lahesta (Lahdesta, toim. huom.) ja entisessä kotikaupungissa tulee käytyä aina silloin tällöin. Sieltä myös löytää aina kaikkea kivaa.Kuten vaikka lankaa. Punta Yarns on ihan uusi tuttavuus ja mukaan lähti kaksi vyyhteä, laatua MeriSock Space Dyed. Värit ovat ihanat. Ja löytöpaikka on lankakauppa Heini.Tai seinäkello. Suuri seinäkello. Raksuttaa kotoisasti. Nyt on helppo katsoa vaikkapa, että kauanko yhden kerroksen kutomiseen menee aikaa. Tai kauanko onkaan tullut kaiken kaikkiaan kudottua. Ihan yhdellä silmäyksellä. On se kätevää.

Valmiita töitä... ei ole. Yhden sukan kudoin mutta siitä tuli niin epäilyttävä, että taitaa mennä purkuun. Varsi on löysä ja en muutenkaan tykkää. Harmi, sillä malli on tosi mukava, mutta lopputulos ei vain miellytä. Ystävän vauvan myssy olisi lähes valmis mutta odotan viimeistelyinspiraatiota. Ja samalla epäilen, että tuleeko siitä nyt ollenkaan hyvä. Toisen ystävän unisukat aiheuttavat myös kriiseilyä. Mikään malli ei suostu langan kanssa yhteistyöhön. Kuinka monta kertaa alpakkaa voikaan purkaa ilman että lanka menee pilalle? Nyt tarvitsisin puikoille jotain kivaa ja helppoa!

15 kommenttia:

 1. Onnistuneet lankavalinnat, jälleen kerran! Myös kello on taattua Heidi-tyyliä! :)

  VastaaPoista
 2. Satakieli: Eikö olekin mainiota lankaa :) . Kello on myös aivan ihana ja sen kaverina on kaksi tee-aiheista taulua, niistä en vain saanut hyviä kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen ystävän unisukiksi kelpaavat ihan perussukat, ilman mitään erityisiä kuvioita. Ihan oikeasti. <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Nii-in, mutta kun haluaisin tehdä tälle ystävälle sellaiset oikein kauniit ihku-unisukat :) . Ihanaa kuitenkin tietää, että tavallisetkin kelpaavat. Katsotaan mitä saan aikaiseksi.

  Marjut: Oli kyllä mukava paikka ja kiva yllätys löytää sieltä uutta ihkulankaa :) .

  VastaaPoista
 5. Tuo MeriSock on ihanaa lankaa! Se neuloutuu kuin itsestään kauniiksi sukiksi ja sormikkaiksi. Itse löysin sitä Billnäsin käsityömessuilta kesällä.

  VastaaPoista
 6. Kauniit, tunnelmalliset ostokset :)

  VastaaPoista
 7. Kivan väriset langat löysit! Laatu on unelman pehmeää, olen sitä joskus hypistellyt.

  VastaaPoista
 8. Tundra: Tosi kiva tietää, että lanka on loisto-ostos! Titityykin myy tätä lankaa näköjään nykyisin, eli sieltäkin voi hankkia.

  Pirle: Kiitos! Kello ja sen kaveriksi hankitut taulut muuttivat olohuoneen ilmeen ihanan kodikkaaksi.

  Juuli: Pehmeää ja ohutta sekä ihanan semi-solidia. Näistä saa vaikka mitä.

  VastaaPoista
 9. Merisockia toi posti minullekin, juurikin Titityystä, minun vyyhtini on sellainen teräksenharmaa ja juuri vakuuttelin itselleni, etten tarvitse muita värejä, mutta itsehillintäni alkaa rapista nuo sinun vyyhtisi nähtyäni;)

  VastaaPoista
 10. Zelda: Minulla on ainakin ihanien lankojen suhteen järjettömän huono itsehillintä :D .

  VastaaPoista
 11. Blogissani on sinulle jotain:)

  VastaaPoista
 12. Markut: Kävin katsomassa, kiitos :) .

  VastaaPoista
 13. Hei! Katsoin Googlesta seinäkelloja, kun on niin vaikeaa löytää juuri sen oikeanlaisen. Ja siten päädyin sinun blogiisi. Minusta tuo kello on niin kaunis! Saanko kysyä mistä se on ostettu ja kuinka iso se on? Terveisin, Jenni

  VastaaPoista
 14. Jenni: Apua, tästä on jo aikaa, mutta jos oikein muistan, niin kello on ostettu Lahden Kärkkäiseltä. Samanlaisia seinäkelloja myydään kyllä muuallakin. Muistelen nähneeni ihan Sokoksessakin. Toivottavasti mieluisa kello löytyy :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.