lauantai 10. huhtikuuta 2010

SilkkipaperiaVoitin Tupla tee neuloo-blogin syntymäpäiväarvonnassa. Perjantaina minua odottelikin postissa mukavan kokoinen paketti...Tämä oli minusta niin ihana juttu. Keltainen silkkipaperi. Olen aina halunnut saada paketin, jossa tavarat on kääritty kauniisti silkkipaperiin. Päätin myös, että aina kun jatkossa lähettelen itse paketteja, käytän silkkipaperia. Se totta kai suojaa tavaroita mutta näyttää ennen kaikkea ylelliseltä. Lisäksi monen erilaisen käärön availeminen on hauskaa.Silkkipapereista löytyi sitten vaikka mitä. Löytöjen koti-kirja, sitruuna-inkivääri suklaata, teetä, ihanalta tuoksuvia kynttilöitä, suloinen kortti ja Mini Mochi-lankaa! Paketti ei olisi voinut osua yhtään paremmin kohdalleen. Kiitos ihan tuhannesti Maritta!

5 kommenttia:

 1. Voi että oletkin onnekas! Hienot lahjat! Arpavoitto ei osu koskaan omalle kohdalle, mutta olen kyllä niin iloinen muiden puolesta! Hienot lahjat!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että tykkäsit. Nuo silkkipaperit olisi voinut taitella kyllä kauniimminkin, mutta postin pöydällä oli niin vähän tilaa... Mutta lahjoissa silkkipaperi on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 3. Eila: Arpaonni on oikukas mutta kyllä se aina välillä osuu kohdalle :) .

  Maritta: Tykkään, todella. Ja pah, silkkipaperit olivat just ihanat :D .

  VastaaPoista
 4. Oi mikä lahja, oot ollut onnekas! Ja upeat sukat alemmassa postauksessa :)

  VastaaPoista
 5. Emma: Olinkin ihan ooh, kun availin pakettia :) . Kiitos sukkakehusta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.