lauantai 20. maaliskuuta 2010

Sitä ihanaa lankaa...

Wollmeisea.

Minäkin olen nyt virallisesti ihastunut tähän lankaan. Voi sitä jännitystä, kun onnistuu olemaan koneella kun kauppaan tulee päivitys, ja vielä saamaan lankaa ostettua. Ostajia on nimittäin paljon.

Langassa on ihanaa sen tuoksu, hehkuvat värit ja tiukat vyyhdit. Aarteita.
Vasemmalta oikealle: Zenzi, Campari Piccolo (WD), Jeton (WD), Petersilie, Okzident (WD), Orient (WD) ja Spice Market (WD).

8 kommenttia:

 1. Hih! Täällä nuuhkitaan samaa ilmaa... Tosin mä tilasin vain 3 mutta ihania ne on kuitenkin. Ihanat värit olet saanut napattua! Aika hurja prosessi tuo tilaaminen, ihan hengästyy jännityksestä :D

  VastaaPoista
 2. Hei, satuin sivuillesi, kun tarkastelin blogini tilastoja. Huomasin myös, että olet listannut minut "kivojen luettavien" listallesi, lämmittävää :)
  Ovat todella houkuttavia nuo Wollmeisen langat; kerro, mistä niitä kannattaa tilata. Mieleni tekisi kokeilla niitä joskus.

  VastaaPoista
 3. Maritta: Eikö vain, näissä on ihan oma tuoksunsa... :) . Nämä minun seitsemän aarrettani ovat tulleet vähitellen we're different-päivityksistä, arvontavoittona tai vaihtamalla. Vielä kun pääsisi joskus koneelle à la carte-päivityksen aikaan!

  Pirle: Mukavaa kun tulit käymään :) . Kiva lukea-listalta löytyy lähemmäs 200 neuleblogia ja yksi kirjoittamisesta kertova blogi, ja listalle olen lisäillyt minua inspiroivia, visuaalisesti kauniita, hauskoja ja mielenkiintoisia blogeja.

  Wollmeisea voi tilata heidän omasta nettikaupastaan. Juju on olla paikalla oikeaan aikaan :) . Päivitykset ovat tällä hetkellä aamulla perjantaisin ja lauantaisin iltapäivällä.

  VastaaPoista
 4. Läääh! Voi että mitä ihanuuksia olet saanut! :) Tuo Okzident on erityisen houkuttavaa! :)

  VastaaPoista
 5. Huoh, mitä ihanuuksia. Pakko ryhdistäytyä ja yrittää hankkia myös. Vaikka pitäis Phaffenhofeniin lähteä :p Vaikka mielelläni lähtisinkin, Saksa on niin kiva maa. :)

  VastaaPoista
 6. Minä olen vielä saanut itseni hillittyä. Tosin kesän Saksan-reissulla saatan osua Pfaffenhofeniin... Lanka on varmasti juuri niin ihanaa kuin sanot; olen kerran Wollmeiseä koskenut ja nuuhkaissut :D

  VastaaPoista
 7. Ellie: Okzident on ihana, jopa minun silmissäni vaikka en ole sinisen ystävä. Tosin tuo sininen on enemmänkin petroli ja siksi ehkä niin kaunis.

  Hillanen: Arvaa haaveilenko myös Pfaffenhofenin-matkasta!

  Marjut: Wollmeisen värit ovat tosiaan ihan omaa luokkaansa.

  Mari: Näitä on ihana hipelöidä ja nuuhkia. Raaskinkohan koskaan ottaa puikoille? :) Ja eikö se melkein ole neulojan velvollisuus pistäytyä Pfaffenhofenissa, jos Saksaan asti menee? :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.