tiistai 18. elokuuta 2009

Ihan uutta

Taannoisen kihlautumisen johdosta muutto uuteen, ja yhteiseen, asuntoon tuli ajankohtaiseksi. Se oikea asunto löytyi suorastaan naurettavan helposti, ensimmäisestä näytöstä jossa kävimme ja jossa olimme ainoat kävijät. Mikä tuuri! Kaksio on ihanan valoisa, tilava, rauhallisessa ympäristössä suuren viheralueen vieressä ja kuitenkin Helsingin keskustaan pääsee bussilla kahdessakymmenessä minuutissa.

Viikonloppu kului muuttaessa. Lauantaina tavaroiden kantamista, sunnuntaina niiden purkamista ja järjestämistä uudessa kodissa. Oli hieman rankkaa ja taisi tulla ihan vähän kiukkukin jossain vaiheessa... Nyt kaikki on kuitenkin alustavasti paikallaan ja tämä tuntuu jo kodilta. Omassa saunassa on saunottu kahdesti ja parvekkeella juotu aamuteet.


Kyllä. Sininen keittiö. Aika kiva itse asiassa...Olohuone on aika fiini. Perintönojatuoleissa on mukava istua vaikkapa kutoen.Makuuhuone.Ja maisemaa olohuoneen ikkunasta kuvattuna. Samaa vihreyttä ja puistoa on tarjolla kaikista ikkunoista.

Syyskuussa kerätään jälleen sukkasatoa ja minä olen toista kertaa mukana!

Muuton myötä jouduin luopumaan ihanasta lankalipastostani ja langat sijoitettiin kahteen sängynaluslaatikkoon, luonnollisestikin sängyn alle. Ja nuo kaksi laatikkoa ovat aika täynnä. Jospa sukkasatoilu vähentäisi keriä ainakin muutamalla? Tai samapa se, kiva vain päästä sukkailemaan yhdessä muiden kanssa :) .

13 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!
  Sukkasadossa minäkin mukana ensimmäistä kertaa, joten toivotan:
  Satoisaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Minäkin olen jossain nähnyt sinisen keittiön ja ihastuin siihen välittömästi.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin!! Meilläkin on alkukesästä uusittu keittiötä, ja juuri samanväriset siniset ovet ja valkoiset kodinkoneet on meilläkin. Minä tykkään!!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin, joka näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Tuo ikkunanäkymä näyttää ihanalta.

  VastaaPoista
 6. Onnea täältäkin uuteen kotiin! Kivan näköistä, niin keittiössä kuin muuallakin =) Sukkasadossa tavataan.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnittelijoille, olette ihania :) . Vielä tarvitaan muutamat verhot, pari mattoa ja kattolamppua sekä kaappien järjestelyä, mutta kyllä tämä tuntuu jo kodilta meistä kummastakin.

  Ja kiva, tuttuja sukkasadossa mukana. Siellä nähdään :) .

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea uuteen kotiin! Kaunis on todellakin! t: Eila (Eilan käsityöt.)

  VastaaPoista
 9. Onnea uuteen kotiin! Kylläpä näyttää kivalta niin sisällä kuin ulkonakin. :o)

  VastaaPoista
 10. onnea uuteen kotiin, näyttää oikein hyvältä. Meilläkin on lähes saman siniset keittiön kaapit, ne on aivan ihanat!
  Langat kahdessa laatikossa? Wau. Ei ihan onnistu täällä...

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon Eila ja Makepeace :) .

  Anne, langat tosiaan ahdettiin kahteen (isoon) vuodevaatelaatikkoon sängyn alle. Ovat täpösen täynnä ja kannet "hieman" kuprulla... Toivottavasti en saa syytettä lankojen kaltoinkohtelusta!

  VastaaPoista
 12. Hei! Kiitos kommentistasi! Tulin vastavierailulle ja on oikein mukavaa löytää uusia, mielenkiintoisia blogeja! :) Blogitaustasi on muuten todella ihana!
  Satoisaa syksyä!

  VastaaPoista
 13. Ellie, tykkään itsekin tästä taustasta tosi paljon. Siinä on sopivasti antiikkista tai rustiikkista tuntua ja sopivana vastapainona "barokkikiehkuraa". Joten pohja saa toistaiseksi olla tämä :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.