keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Yhden kerän ihanuus

Löytyipä kerran Ravelrysta mukava huiviohje, ja koskapa neulojalla sattui olemaan lankavarastossaan kerä Noro Kureyon Sockia, pääsi huivi heti puikoille.Malli: One Skein - A Stole!
Lanka: Noro, Kureyon Sock
Puikot: 5Alussa hieman epäilytti, pidennettyjen silmukoiden vuoksi työ näytti liian reikäiseltä, mitähän tästäkin tulisi, pitäisikö purkaa koko juttu? Työn edetessä alkoi kuitenkin näyttää jo paremmalta ja langan värit pääsivät oikeuksiinsa. Pingotuksen jälkeen huivi oli jo varsin hurmaava!Huivia voi kaiken lisäksi muunnella monin eri tavoin. Ehkäpä vain kaksi langankiertoa kolmen sijaan, ehkäpä tuota pitsikerrosta voisi toistaa useammin... Mahdollisuuksia riittää. Mutta tämä huivi on ihana juuri tällaisena.

15 kommenttia:

 1. Huivi on tosiaan ihana! Kävin heti downloadaamassa ohjeen :-)

  VastaaPoista
 2. Nätti on, ihan kuin henkäys vaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit huivissasi :)

  Ilmeisesti olin jossain joskus nähnyt tämän ohjeen mukaan tehdyn huivin tms, kun sit neuloin paksusta puuvillalangasta samantyylisen ! Tulin vielä (vastoin tapojani) kirjoittaneeksi "ohje omasta päästä" ja jopa joku anonyymi kommentoi asiasta ( täällä taas joku sanoo muiden kirjoittamaa ohjetta omakseen). No, poistin sen omasta päästä-osion *virn* Omaan huiviini tein vain yhden langankierron pidennettyihin silmukoihin ja tuon pitsineulekerros-kohdan useammin !

  Aurinkoista kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Keväinen ja ihanan ilmava. :o) Ja tietysti upeat värit! Täytyypä muistaa tämä, yksinäisiä ihanuuksia kun taitaa majailla jokaisen nurkissa. Kohta unohdan kuivat räpyläni ja hankin kaikesta huolimatta Noroa.. (Ja kiroan sitten, kun neulominen etoo. :D)

  VastaaPoista
 5. Katri: Kiitos :) . Hauska, että minun työni sai sinut hankkimaan ohjeen, sehän on ... imartelevaa!

  Eila: Näyttää henkäykseltä, on kuitenkin vahvempi kuin luulisi.

  Lettu: Minustakin värit ovat upeat, raikkaat ja kauniit. Kävin katsomassa huiviasi, hyvin olit asetellut nuo pitsineulokset ja hieman lyhyemmät kerrokset. Jotain samanlaista variaatiota mietin itsekin ja Ravelryssä oli muutama esimerkkikin kyseisellä toteutuksella.

  Kurja tuo anonyymin kommentti :( . Huivi yhdistelee kuitenkin melko yleisiä malleja, joten ihan hyvin tuollaisen voi kutoa ilman varsinaista ohjettakin.

  Makepeace: Kiitos haasteesta ;) . Huivin voi tehdä muustakin kuin Norosta mutta kyseinen lanka käyttäytyi erittäin mallikkaasti, ihan yllätyin. Sukkia tuskin olisin saanut sitä tehtyä...

  Mammutin jälkeläinen: Kiitos :) .

  Kaisa: Kiitokset myöskin :) .

  VastaaPoista
 6. Tosi raikkaat ja kesäiset värit hivissa! Hyvältä näyttää! =)

  VastaaPoista
 7. Tui: Minustakin tämä on onnistunut, hurmaava :) .

  Riikka: Noron värit ovat ihania. Tässä ei ollut yhtään värisävyä josta en olisi pitänyt.

  VastaaPoista
 8. Syötävän söpö! Normaalisti en tykkää Norosta, mutta tässä se pääsee kyllä oikeuksiinsa. :)

  VastaaPoista
 9. Anu: Kiitos :) . Tällainen tämä tosiaan on, söpöilyhuivi.

  VastaaPoista
 10. Hieno huivi, jotenkin taiteellinen liukuvine väreineen. Pidän! Ihanan kevyen näköinen!

  VastaaPoista
 11. Amie: Kiitos kauniista sanoistasi :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.