sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Onnettaren suosikit ja messufiiliksiä

Juhlahumun hälvettyä on aika julistaa voittajat. Satunnaislukugeneraattorin avustuksella suoritetun arvonnan tuloksena vyyhdin vironvillaa saa omakseen kymmenes kommentoitsija, eli Mammutti ja Sarekit tahtovat muuttaa henkilön luo jonka kommentti on kahdeskymmenestoinen eli Makepeace75! Onnea kummallekin ja laittakaahan yhteystietonne sähköpostitse niin laitan paketit matkaan :) .

Tekisi kyllä mieli palkita jokainen osallistuja, niin ihania kommentteja olitte jättäneet. Blogin ulkoasu, kuvat, tunnelma ja tietenkin tehdyt työt saivat kiitosta. Mitä muuta voisikaan enää toivoa? Oli myös kiva nähdä ketkä kuuluvat blogini lukijoihin. Oli useita joita itsekin luen ja muutama uusi mielenkiintoinen tuttavuuskin löytyi.

Ja juhlahumusta messuhumuun. Kävin eilen Helsingin Kädentaitomessuilla. Tungos oli melkoinen, alkaen ihan raitiovaunumatkasta. Ratikka oli ääriään myöten täynnä ja tyhjeni vasta Wanhan Sataman kohdalla. Itse messuilla tungos oli lähes samaa luokkaa, ainakin suosituimpien osastoiden kohdalla. Mutta mukavaa oli ja löytyi ideoita, paljon ihasteltavaa ja ostettavaakin.Ompelutarvike.fi tarjosi uskomattomia juttuja, huovutusmuotteja, pom pom-makereita, puikkoja, pidikkeitä, lähes mitä vain. Itse hankin "vain" kukkapitsilaitteen, sellaisesta kun olen haaveillut jo pitkään, sekä kaksi pussillista nappeja.

Priiman osastolta Freedom Spiritiä, yllättäen :) . Pitäähän lapaslankaa olla varastossa.Jotain niin ihanaa. Hand Maiden Casbah, merinoa ja kashmiria, sävyssä Rose Garden. Löytyi Titityyltä.Lopuksi vieltä vyyhti Jitterbugia, sävyssä Mist. Värit kerta kaikkiaan hurmasivat, oli pakko saada. Tämäkin Priimasta.

3 kommenttia:

 1. Wau, arpaonnea! Ihanaa, kiitos! Laitanpa osoitetta tulemaan. :o)

  VastaaPoista
 2. Freedom spirit 507 lankaa minunlta puuttuu pieni nöttönen jotta saisi toisen myssyn valmiiksi. Onko sinulla sattumalta tuota väriä.

  Tosi mukavalanka tuttavuus. Ostin alekorista 3€ kappale. Hienoja neuleita sinulla.

  VastaaPoista
 3. Salomea: Valitettavasti ei löydy juuri tuota sävyä :( .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.