tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kirjoneuletta

Ihailen suuresti kaikkia kirjoneuleita. Sukkia, lapasia, neuletakkeja ja -puseroita. Omistan pari neulekirjaa joissa on ihania malleja kirjoneulelapasiin mutta tähän asti olen vain haaveillut sellaisista, kirjoneule ja minä kun emme oikein ole tulleet juttuun keskenämme. Käsialani on todella tiukka, joten yritelmäni ovat olleet muhkuraisia ja kokoon kuristuneita. Mutta nytpä tein sukat joissa on kirjoneuletta. Vähäsen vain mutta kuitenkin. Ja ihastuin.Malli: Eesti Trail Hiking Socks, kirjasta Favorite Socks
Lanka: Novita, Seitsemän veljestä
Puikot: 3,5Ei lähellekään täydellistä mutta ei ihan kamalaakaan jälkeä. Höyryttäminen auttoi hurjasti.Tykkään näistä todella. Värit sopivat yhteen loistavasti ja lumitähtikuvio antaa kivan kansallisromanttisen silauksen. Sukat ovat kokoa mies eli 43 ja uskon saajan ihastuvan ikihyviksi :) .

11 kommenttia:

 1. Kiitos paketista, se löysi jo perille. :o)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset ihanasta paketista! Siitä "kuoriutunee" Revontuli huivi isona. Aloitan heti, kun saan ainoat "huivipuikkoni" vapaiksi, eli Kevätpäiväntasausyllätyshuivin valmiiksi.
  Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Makepeace: Onpas postipoika ollut nopsa :) . Mukavaa viikkoa uusien lankojen parissa sinulle!

  Mammutti: Ja nopeasti paketti on tullut sinullekin. Hyvä vain :) . Postissa muuten eräs nainen oikein pysähtyi ihastelemaan tuota vyyhteä, oli hänen mielestään niin upean väristä lankaa. Tulee varmasti myös hieno Revontuli! Vinkkaa kun huivi on valmis, tulen ihastelemaan tulosta :) .

  VastaaPoista
 4. Piipahdin toivottamaan Hyvää Naistenpäivää!
  Ja Revontulihuivin ensimmäiset kerrokset kudottu siitä langastasi.

  VastaaPoista
 5. Kirjoneuleella saa hienoa jälkeä aikaseksi.

  Kauniit sukat. :)

  VastaaPoista
 6. Tulin toivottamaan hyvät viikonloput ja kertomaan, että Revontuli-huivin sain jo blogiin laitettua.
  Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maria, Tupuna ja Mammutin jälkeläinen sukkakommenteista! Sukat ovat jo tositoimissa Lapin hangilla.

  Mammutti: Sait huivin tehtyä aivan uskomattoman nopeasti! Kävin sitä jo katsomassakin ja kyllä on kaunis. Ei kiittämistä, mukavaa kun palkinto ilahdutti sinua :) .

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi.Minä olen täysin hurahtanut baijerilaisiin.Nyt kuitenkin kevät tekee tuloaan ja yritän vähitellen laittaa villalagat ylimmälle hyllylle ja ottaa käyttöön kevyempiä lankoja.Siis puuvillaa tms.-Nuo Sinun sukkasi ovat ainakin kuvassa katsellen täyden kympin arvoiset!

  VastaaPoista
 9. Komet kirjosukat. Tuo alue, jota en mitenkään hallitse.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.