lauantai 8. marraskuuta 2008

Messuilla

Olin tänään viettämässä vihreää viikonloppua Helsingin Messukeskuksessa, eli Elma-, Kädentaito- ja metsämessuilla. Eläimet ja kädentaito-osiot kiinnostivat erityisesti ja tein ostoksiakin.


400 Knitting Stitches on kirja, josta olen haaveillut jo ties kuinka pitkään. Olen pohtinut ostaako vai ei. Hobboksin osastolta se sitten löytyi ja ostopäätös varmistui kun kirjaa pääsi ihan omin käsin selailemaan. Ihania, inspiroivia ohjeita! Tämä on aarre.


Kaikki lankaostokseni tein Priimasta. Freedom Spiritiä ihania lapasia varten, Araucanian Ranco puhutteli väreillään haluten todennäköisesti sukiksi, samoin kuin Noro Kureyon Sock. Tuo Noro kyllä hieman epäilyttää, ei taida olla kaikkein helpoin lanka mutta täytyyhän sitä kokeilla, ei se muuten jätä rauhaan :) .

2 kommenttia:

  1. Neulon just muuten parhaillaan tuosta norosta sukkia. Odotin kauhulla että mitä tästä tulee, muiden blogeista olin lukenut kauhujuttuja siitä miten kammottavaa neulottavaa tuo lanka on.

    Hyvin on silti mennyt! Ei oo katkennut lanka kertaakaan (kop kop).
    Vähän meinaa mennä solmuun tuo vapaana heiluva lanka ja solmu ei aukea ihan vaan vetämällä kun lanka on niin karheaa. (ja mä niin paniikissa ja ylivarovainen.)

    VastaaPoista
  2. Samoja kauhujuttuja minäkin olen lueskellut, hih. Ja silti piti kyseinen lanka ostaa! Ne on ne värit... Tulen kurkkaamaan kun sukkasi ovat valmiit :) .

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.