lauantai 22. marraskuuta 2008

Kun juuri oikea lanka kohtasi juuri sen oikean mallin...

...on lopputulos ihana.

Malli: Embossed Leaves, kirjasta Favorite Socks
Lanka: Fleece Artist, Merino Sock 2/6
Puikot: 3


Lanka on Titityyn Sukkaklubilanka ja ihanaa kudottavaa. Semisolid-värjäys antaa elävän pinnan ja sopii lehtiaiheeseen kerrassaan täydellisesti. Malliakin täytyy kehua, se on suorastaan nerokas, tarkoin harkittu ja viimeistelty, klassisen yksinkertainen mutta näyttävä. Ja mikä parasta, nämä sukat ovat minun :) .

8 kommenttia:

 1. Taas kauniit sukat kauniista langasta! Minäkin olen aikomuksissa neuloa yhdet lahjasukat tässä ennen joulua, minähän en ole varsinainen sukankutoja!

  VastaaPoista
 2. Mitä silmäni näkevätkään, täydelliset sukat.

  VastaaPoista
 3. Ah. Ihanat, täydelliset. :o) Samaa lankaa löytyy täältäkin.

  VastaaPoista
 4. Hirmuisen kauniit sukat! Sinulle on ruusu blogissani.

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut ilo nähdä nämä sukat luonnossa ja kuvio on todellakin - jos mahdollista - vielä upeampi luonnossa. Värikin sopii lehtiaiheeseen täydellisesti.
  Nämä ovat ehdottomasti yksi monista suosikeistani.
  Bonne journée!

  VastaaPoista
 6. Eila: Sukat ovat suosikkejani! Joskus mietin milloin sukatus mahtaa päättyä. Ei näy ainakaan vielä loppua :) .

  Nna: Kiitos! Että ihan täydelliset sukat. No, ovat nämä kyllä tosi ihanat.

  Makepeace: Pidin langasta paljon ja varsinkin väri on upean elävä. Ihanat sukat sinullekin tiedossa kunhan lanka pääsee puikoillesi.

  Puikotus: Ilahduin ruususta kovasti :) .

  Ystävä: Aitoon ranskalaiseen tapaan jälleen ylisanoja :) . Kuvat eivät tosiaan ole niin hyviä kuin olisin toivonut. Kamera ei suostunut toistamaan kuviota ja värivaihteluita kunnolla, ja siksi lopputulos on hieman sumea. Meinasi pikkuisen ärsyttää.

  VastaaPoista
 7. mulla on tuota samaa lankaa ja olen kokeilemassa tuota samaa sukkamalliakin, muistatko kuinka paljon sulla mahto mennä lankaa noihin?Vieläkö liityi uudestaan Titityyn sukkaklubiin?Mä liityin;)

  VastaaPoista
 8. Minnap: En omista keittiövaakaa joten tarkkaa grammamäärää en pysty sanomaan. Kuitenkin se yksi vyyhti riitti loistavasti ja yli jäi ihan kivan kokoinen kerä.

  Jätin liittymättä sukkaklubiin uudestaan, ihan siksi kun tuota lankaa on jo ihan riittävästi. Mieli olisi kyllä tehnyt sillä niin ihania lankatuttavuuksia on sitä kautta löytynyt. Mutta ehkäpä seuraavalle kierrokselle jälleen :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.