sunnuntai 23. elokuuta 2015

Lisää luksusta arkeen

Lankakauppa Titityyn Arjen luksusta-lankaklubin toinen, ja samalla viimeinen, paketti saapui. Koska ensimmäinen oli kerrassaan täydellinen, odotukset olivat tämän suhteen todella korkealla.

Tämä muhkea kerä on De Rerum Naturan Gilliatt eli runsaat 250m luomumerinovillaa. Ensimmäinen ajatukseni oli jotain siihen suuntaan, että voi ei... Mitä ihmettä tästä voi tehdä? Tämä kun on niin ... valkoinen. Kovin se on puhumaton mutta ehkä oleilu muiden lankojen parissa saa sen keksimään miksi haluaa tulla.

Paketin toinen lanka puolestaan oli juuri sellaista, mitä tältä klubilta odotinkin. Julie Asellin, Leizu Fingering "Shiitake".  Todellinen uutuuslanka ja värikin on vallan kaunis, harmaata, violettia ja vaaleanpunaista. Yhdessä yksivärisen tummanharmaan kanssa tästä voisi tulla vaikkapa upea huivi eli juuri sitä luksusta arkeen.

Jos ja kun seuraava klubi alkaa, olen varmasti mukana. Oli tämä sen verran hauska kokemus!

8 kommenttia:

 1. Mulle tuli kans nämä Päivänokoset -lankapaketit, mutta nuiden De Rerum Naturoiden kanssa meillä on just päinvastainen maku. Gilliat puhutteli minua niin kovasti, että muuntautui pikavauhtia pipoksi, kun taas ne harmaat Ulyssekset ei oikein vetoa enkä keksi mitä niistä tekisi. Huvittaisiko vaihtaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipostasi tuli niin nätti, että ehkäpä minunkin Gilliattini muuntuu joksikin samankaltaiseksi. Mutta jos ei, tyrkytän sitä sinulle :)

   Poista
 2. Minä tilasin toisen värisen paketin. Tuotaa Gilliatia oli siinäkin. Lanka tuntuu kivalta, ruskean sävy vain on ihan väärä minulle. Pitääpä pohtia mitä siitä voisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman pohdinnan äärellä siis sinäkin. Pipo tai muhkeat lapaset ovat tällä hetkellä vahvat ehdokkaat.

   Poista
 3. Ihania lankoja. Pitää ens kerralla olla itsekkin mukana klubissa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköisiä keriä. Ihan alkoi käsiä syyhyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Uudet langat ovat ihan paras inspiraationlähde :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.