maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lomaa ja lankoja

Loma. Mikä ihana olotila. Heräsin aamulla auringon noustessa ja aamuseitsemältä kävin kävelyllä. Ihailin puita ja puiston valtavaa vihreyttä, kuuntelin veden solinaa sillalla seisten ja seurasin lintujen puuhasteluja. Kotona keitin teetä ja nautin sen parvekkeella suuresta sinikukkaisesta kupista, nauttien aamuauringosta kasvoillani ja siitä miten valo sai pastellivärein lakatut varpaankynteni kimaltamaan. Ajattelin, että tältä tuntuu onnellisuus. Ja tätä onnea ei latista tippaakaan edes se, että tarkoitus on kirjoittaa gradua seuraavat neljä viikkoa todella intensiivisesti.

Sattui myös niin sopivasti, että ensimmäisen gradunteko/lomapäivän kunniaksi postimies soitti ovikelloa ja ojensi paketin. Huivilankani olivat saapuneet!


Dream in Color, Baby "Midnight Derby". 640m muhkeaa, 100% merinovillaa. Yllättävän paksun oloista huivilangaksi mutta niin kaunista ja pehmeää. Väri on syvä ja tumma sininen, höysteenä ripaus violettia.


Fyberspates, Scrumptious Lace. Vyyhdissä 1000m kiiltävänhohtavaa lankaa, 55% merinovillaa ja 45% silkkiä. Etualalla "Water" ja taempana "Slate". Water ei ole aivan noin sininen, paremminkin teräksinen, mukana myös vihreää. Slate puolestaan on kaunis ja syvä harmaa kauniilla hopeisella vivahteella.

Ehkäpä saan näiden kaunottarien myötä neulemojoni taas heräämään. Se kun sai kovan kolauksen yrittäessäni kutoa Cookien Rhombus-sukkia. Sukat olivat menossa jo kiilakavennuksissa, kun huomasin kutoneeni varressa palmikonkiertoja väärin päin. Lisäksi lankana ollut Step Classic (tällä kertaa turkoosina) oli niin nukkaantuvaa, että sukat näyttivät jo puikoilla ollessaan aivan nuhjaantuneilta ja kuviot hukkuivat nöyhdän alle. Se projekti lensi sitten roskiin ja olo oli todella turhautunut. Eikä sen jälkeen mikään ole tuntunut hyvältä. Olen aloittanut varmaankin kymmenet sukat vain purkaakseni ne parin mallikerran jälkeen.

Mutta ehkä nyt? On lomaa, aikaa ja uusia lankoja. Minulla saattaisi olla jopa visio tuota Babya varten...

7 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa Sinulle. Upeita lankaostoksia olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Enkuli: Kiitos! Loman ensipäivät ovat tuntuneet todella nautinnollisilta.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaa ja hienoja ostoksia olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa lomaa. Sulle kyllä tipahtelee noita ihania lankoja postiin =)

  VastaaPoista
 5. Nams mitä lankoja, johan on kumma jos ei noilla neulemojo löydy :D

  VastaaPoista
 6. Ihqulankoja. Tulee varmasti ihana loma ja juhannus noiden parissa : )

  VastaaPoista
 7. Marjut: Nautin parhaani mukaan kummastakin :) .

  Iikku: On tosiaan tipahdellut. Ehkä pienen lankalakon aika?

  Emma: Baby on jo puikoilla ja nyt vaikuttaa oikein lupaavalta!

  Amuk: Ihkuja ovat ja omistan gradulta ylijäävän ajan pitkälti näille :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.