sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Sukan väriset sukat?

Minkä väriset mahtavat olla sukan väriset sukat? Sellaiset minulta pyydettiin, kun tiedustelin miespuoliselta henkilöltä väritoivetta joululahjasukkiin. Kelpaavatkohan nämä?Malli: Perussukka
Lanka: Novita, Seitsemän Veljestä
Lankaa kului: 139 g
Puikot: 3,5

Konstailemattomat perussukat ranskalaisella kantapäällä ja nauhakavennuksella. Yksiväriset olisivat olleet kuitenkin ehkä vähän tylsät, joten raidoitin kutomalla aina kuusi kerrosta tummalla grafiitinharmaalla ja yhden kerroksen luonnonvalkoisella. Tuo harmaa on niin minun suosikkini. Upea väri.Ja kerrankin poseerauskuvia, kun aviomiehen kengännumero on sama sukkien saajan kanssa. Miehekkäät metalliset taloustikkaat jalkojen alle ja paljon kehuja, niin johan tuli hyvät kuvat.Täytyy myös kehaista Seitsemää Veljestä. Suoraan kaupan hyllyltä ostamani harmaa lanka oli mukavan rouheista, paksua ja tasalaatuista. Lähes yhtä laadukasta kuin raitoihin käyttämäni luonnonvalkoinen, joka on sitä hyvää vanhaa Novitaa. Vyötteessä luki vielä Impivaara ja Seitsemän Veljestä.

12 kommenttia:

 1. Miten konstailemattoman upeat! Niin minun makuuni nämä ja harmaan eri sävyt ovat kyllä aivan ihania.

  VastaaPoista
 2. Nasevat sukat, harmaa on oikein kaunis. Minullakin on sellainen kutina, että 7V (ainakin minulle viime aikoina sattuneet kerät) on taas ollut parempilaatuista. Toivottavasti se on pysyvämpi ilmiö.

  VastaaPoista
 3. On hyvä harmaa, kauniisti ja huolella toteutetut - luulisi kelpaavan saajalle :)

  VastaaPoista
 4. Harmaa on kai se perinteisistä perinteisin villasukkaväri. Uskon, ettei lahjan saaja voi kuin vain pitää noista. Hienot sukat.

  VastaaPoista
 5. Luulen myös, sukanvärinen=harmaa, joten onnistuit varmaan ilahduttamaan saajaa:)

  VastaaPoista
 6. Samoilla linjoilla, harmaa tulee ensimmäiseksi mieleen sukan värisestä! Komiat sukat.

  VastaaPoista
 7. Zelda: Sinähän taisit tehdä joskus vähän samanlaiset Nallesta? Ja harmaat ovat minunkin mieleeni, grafiitinharmaa ehkä eniten.

  Maria: Minulla on tällä hetkellä puikoilla sukat Nallesta ja sekin vaikuttaa aiempaa paremmalta. Varsin lupaavaa siis!

  Pirle: Uskon kyllä, että kelpaavat. Koko on varmasti oikea ja huolella tein :).

  Nna: Niin minäkin ajattelin. Harmaa tai sitten sininen. Ehkä ruskea myös? Sukkien tekijän oikeudella valitsin sitten harmaan :) .

  Marjut: Ja toisaalta, sukat menevät miehelle, ja miehet eivät ole niin kranttuja värien suhteen. Riittää, kun on hyvät sukat! :D

  Outi: Hyvä juttu! Nyt nämä on todettu sukan värisiksi, joten kääräisen pakettiin :) .

  VastaaPoista
 8. Pakko sanoa; erittäin onnistunut väritys:) Kelpaisi meidänkin miehelle! Kuviin en kyllä olisi häntä saanut!

  VastaaPoista
 9. Todella tyylikkäät sukat! Ostin itse juuri edellispäivänä tuota samaista grafiitinharmaata, se väri on upea ja juuri miehelle sopiva.

  VastaaPoista
 10. Niinu: Minunkin mieheni kysyi jo siinä vaiheessa, kun vasta pohdin erilaisia kuvakulmia, että joko on valmista. No ei ihan ollut... :D

  Aarnilintu: Sellaiset perustyylikkäät perussukat minustakin :) .

  VastaaPoista
 11. Todella kivat värit olet valinnut.:)

  VastaaPoista
 12. Laura: Harmaan langan ostin varta vasten ja lankavarastosta löytyi vajaa kerä luonnovalkoista, ja totesin että nämähän sopivat hyvin yhteen. Perinteinen yhdistelmä :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.