sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Kutomukselle on suorastaan sadellut tunnustuksia. Kiitos!

Ensimmäinen on luonteeltaan makea ja sain sen Satakieleltä.Lempiväriä on vaikea nimetä. Kauniit pastellit, etenkin vaaleanpunainen ja -vihreä, vetovat mutta pidän myös syksyisestä värimaailmasta murrettuine sävyineen. Voimakkaat jalokivivärit eivät myöskään ole minua varten vaan ihastun pehmeisiin luonnonväreihin.

Lempiruoka on suklaa kaikissa muodoissaan! Koska ruokavaliota ei voi kuitenkaan perustaa kokonaan sen varaan, nimeän myös kalaruoat ja hyvät salaatit.

Matkustaisin lähes minne vain. Haluaisin nähdä Skotlannin ja Irlannin, seikkailla Keski-Euroopassa ja kokea Amerikan ihmeet.

Toinen tunnustus tuli Pinniltä.Suosikkiväri tulikin pohdiskeltua jo edellä. Murretut, pehmeät ja luonnolliset sävyt ovat minua varten. Periaatteessa. Välillä sitä sitten ihastuu johonkin aivan päinvastaiseen.

Suosikkieläin ei varmaankaan tule yllätyksenä kenellekään minut tuntevalle. Pienet kääpiöhamsterit ja etenkin talvikot ovat supersuloisia!

Suosikkinumero on oikeastaan mikä tahansa parillinen luku.

Suosikkini alkoholittomista juomista on tee. Aina maidon kera.

Facebook vai Twitter? Facebook.

Intohimoni ovat kirjat, käsityöt ja ystävät. Koko tämä elämä.

Saada vai antaa lahja? Kumpikin on kivaa :) .

Suosikkikuvioksi nimeän mielikuvituksellisesti neulekaavion.

Suosikkiviikonpäivä on perjantai-ilta. Silloin koko viikonloppu on vasta edessä.

Suosikkikukka on gerbera.


Haluatko paljastaa samat asiat itsestäsi? Nappaa tunnustus mukaan!

4 kommenttia:

 1. Hei, tämä sinun blogisi on aivan ihana! Miten tässä malttaa nukkumaan mennä? Inspiroiduin kaikista tekemistäsi upeista sukista niin, että huomenna pääsee puikoille oma Araucania Ranco -vyyhtini (jonka sävy muistuttaa erehdyttävästi sinun Hedera- sukkiesi sävyä...)Kiitos, palaan pian!

  VastaaPoista
 2. Homsantuu: Oi miten ihana kommentti, kiitos! Olen ihan häkeltynyt ja niin iloinen, että blogini inspiroi sinua :) . Ranco on yksi lempilangoistani ja tuo punaisen sävy aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Piipahdin täällä toivottelemassa Sinulle oikein mukavaa syksyä.

  VastaaPoista
 4. Famu: Oi, kiitos. Ja oikein hyvää syksyä Sinullekin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.