torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi vuosi

Uusi vuosi on hyvä aloittaa uudet sukat jalassa.Malli: Paraphernalia
Lanka: Novita, Nalle
Puikot: 3Aloitin nämä sukat jouluaattona Jandiassa, Fuerteventurassa. Syklaaminpunainen väri sopi hyvin tuohon kesäiseen ilmastoon.

Malli on aivan loistava. Nopea ja helppo tehdä mutta mielenkiinto pysyi kuitenkin yllä palmikoiden ansiosta. Erityisesti pidin tuosta 3 oikein, 1 nurin - mallineuleen jatkumisesta kantapäässä, sovellan sitä varmasti jatkossakin.

7 kommenttia:

 1. Upea väri ja tuo malli on näyttävä.

  VastaaPoista
 2. Tuo malli on vieläkin kokeilematta, vaikka siitä syntyy upeita sukkia. Tuo väri sopii loistavasti malliin.

  VastaaPoista
 3. Voi, oletpa saanut viettää joulun etelässä, meilläkin toiveena että joskus!
  Nätit sukat olet siellä aloittanut! HYvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kauniit tuli. :o) Minullakin on Paraphernaliat vielä korkkaamatta, mutta vakaa aikomus on kyllä. Teretulemast vaan kotomaan kamaralle. :o)

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva malli ja väri on kutkuttava, onko nallea tosiaan noin räväkässä sävyssä...Taidanpa pistää oman pitäistehdä-jonon perälle. :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) . Joulu etelässä oli oikein mukava, valo ja lämpö olivat aivan ihanat! Uusi vuosi on kiva aloittaa rentoutuneena ja virkistyneenä. Ja uusin sukin!

  Kyllä, Nallea saa myös syklaaminpunaisena. Se oli käsialalleni sopiva lanka tähän malliin. Paraphernaliat ovat olleet tehtävien listalla jo kauan, olen tosi tyytyväinen kun ehdin ne vihdoin tehdä. Ja valmiit sukat ovat ihanat. Kuvat eivät taaskaan tee täyttä oikeutta mallille eikä värille. Nämä kuvaussäät...

  VastaaPoista
 7. Tuo malli on todella kiva tuosta väristä tehtynä! Sukat on nätit!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.