lauantai 23. elokuuta 2008

Lankoja Tallinnasta

Käväisin tällä viikolla Tallinnassa ja ostin ihanaa, liukuvärjättyä villlalankaa.

Tässä punaisen sävyjä.Sekä isot vyyhdit ruskeankirjavaa ja musta-harmaata lankaa.Värisävyt ovat uskomattoman kauniit. Ja monta ihanaa vyyhteä ja väriä jäi kaupan hyllylle odottamaan seuraavaa kertaa.

9 kommenttia:

 1. Eikös vaan olekin nuo liukuvärjätyt niin ihania, että siellä kaupassa ei oikein tiedä mitä valitsisi! Kauniita sävyjä olet osannut valikoida!

  VastaaPoista
 2. Ihania värejä! Harmi, kun asumme niin kaukana Tallinnasta, että siellä pääsee käymään vain noin kerran vuodessa. Toivottavasti ensi kesänä on taas reissu edessä, sillä noita lankoja on ihan pakko päästä ostamaan !

  VastaaPoista
 3. Ihania tosiaan ovat :) . Olen hypistellyt näitä ja yrittänyt päättää mistä vyyhdestä aloittaisin. Ainakin yksi Revontuli pitää ehdottomasti tehdä!

  VastaaPoista
 4. Oih, ihastuttavia lankoja sullakin :)

  VastaaPoista
 5. Makeat värit langoissasi :)
  Mitä muuta meinaat tehdä noista kuin Revontulihuivin?

  VastaaPoista
 6. Todella ihanan värisiä lankoja! Mullakin on yksi punasävyinen vironvilla odottamassa, että ehdin tehdä siitä Revontulen. Se on Suomesta ostettu, eikä ollenkaan noin kauniin värinen kuin nuo sinun lankasi...

  Pääsispä joskus Tallinnaan!

  VastaaPoista
 7. Linkki ei onnistunut. Yritän uudestaan:D

  VastaaPoista
 8. Aika pahaa kuolausta aiheuttavia lankoja!

  VastaaPoista
 9. En näköjään ole ainoa joka hurmaantui näistä langoista :) . Revontuli tai pari on siis suunnitteilla, tämä varmaan myös huopuu joten voisi kokeilla jotain lapasjuttua? Ennen näitä puikoille jonottaa kuitenkin ties kuinka monta sukkalankaa :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.