lauantai 25. huhtikuuta 2009

Vaaleanpunaista

Eilisiltana valmistuivat nämä söpöt vaaleanpunaiset sukkaset.Malli: Perussukka, ranskalainen kantapää, nelitahoinen kärkikavennus
Lanka: Garnstudio Drops, Fabel
Puikot: 2,5Raidoitus osui melko hyvin kohdalleen, suurimmat erot ovat kärjissä, joissa sen todellakin huomaa (ainakin minä huomaan)!


Tällaisia perussukkia tulee näkymään täällä edelleen säännöllisesti, sillä joku on ostanut lankakaapin täyteen erilaisia itseraidottuvia ja pätkävärjättyjä lankoja. Kukahan lienee? Ne vain näyttivät niin kauniilta kerillä ja vyyhdeillä :) .


Mutta kivahan tällaisia on tikutella, lanka hoitaa kaiken työn ja lopputulos on yksinkertaisuudessaan juuri hyvä.Minä ainakin tykkään.

10 kommenttia:

 1. Nuo kyllä näyttävät tosi kivoilta. Täälläkin on joku, joka on ostanut noita pätkävärjättyjä lankoja, kun ne näyttävät niin kivoilta kerillä. Neulottaessa ne eivät enää näytäkään niin kivoilta. Parhaimmillaan ne ovat juuri tuollaisissa perussukissa.

  VastaaPoista
 2. Sukat on tosi nätin väriset. Minäkin olen viime päivinä neulonut sukkia, valmiiksi eivät vaan vielä tule kun lanka loppui, tiesin sen kyllä jo aloittaessani, toivottavasti saan samanlaista lisää, on vaan kauppa pitkän matkan päässä Tallinnassa...

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. :)

  Ei muuta kuin lisää puikoille, kiva seurata minkälaista raitaa syntyy. :)

  VastaaPoista
 4. Kaisa: Aivan, perussukissa parhaimmillaan ja siksipä niitä tulee täällä näkymään. Keriä kun on muutama :) . Ja kivahan niitä on tehdäkin.

  Eila: Vai Tallinnasta asti pitäisi lanka hakea. Tuo on kyllä inhottava tilanne, kun lanka loppuu kesken. Sellainen pitäisi ihan lailla kieltää :) .

  Tupuna: Lisää on tulossa :) . Keskeneräisinä on tällä hetkellä yksiväriset sukat sekä aiemmin esitelty huivi. Lupasin itselleni tehdä ne valmiiksi, ennen kuin aloitan uutta työtä.

  VastaaPoista
 5. Heh, mulla on ihan sama projekti menossa. Perussukkaa pukkaa, kun täälläkin joku on ostanut mm. 700 grammaa raitalankaa Vihreän vyyhdin muuttomyynnistä.

  VastaaPoista
 6. Taija: Mutta eihän muuttomyyntejä voi vastustaa :) . Minä puolestani yritän vastustaa Titityyn ihanaa lankavalikoimaa...

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan väriset sukat. Noissa voisi leikkiä prinsessaa koko päivän:)

  VastaaPoista
 8. Annika: Kiitos :) . Sukat odottelevat prinsessaansa lahjalaatikossa.

  VastaaPoista
 9. Ympäri mennään, yhteen tullaan.Onneksi olkoon, nyt oli Sinun vuorosi voittaa minun blogi-arvonnassani. Vaaleanpunaisen paketin laittelen ensiviikolla postiin. Laitatko vielä maililla osoitteesi.
  Hyvää alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Mammutti: Ei ole totta! Ihana yllätys :) . Juu, mailaan osoitteen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.