keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kevätkarkelot

Kevät toi innostuksen lapasiin ja lähestyvä pääsiäinen sai tipuset liikkeelle.


"Mikähän tämä on? Onpa kiva!"


"Katso mitä löysin!"


"Nappeja."


"Nämähän ovat lapaset."


"Kyllä ovatkin somat."


Malli: Peruslapaset kiilapeukalolla
Lanka: Twilleys of Stamford, Freedom Spirit
Puikot: 3,5

Nopeat, kivat lapaset. Valmistuivat kuin itsestään. Koristeeksi halusin laittaa nappeja ja mietin mikä olisi paras tapa kiinnittää ne. Perinteinen ompelu ei innostanut, lankaa on jotenkin niin hankala kuljettaa tällaisessa suljetussa neuleessa. Sitten sain idean, testasin ja vaikuttaisi toimivankin. Eli napit on liimattu suoraan valmiiseen työhön. Vaikuttaisi kestävältä. Käytössä tuo kestävyys varsinaisesti punnitaan mutta helppohan tuo liimaus on suorittaa uudestaan jos tarve niin vaatii :) .

Onko kenelläkään muulla kokemusta koristeluiden liimaamisesta? Entä löytyykö muita ei-niin-perinteisiä kiinnitystapoja?

7 kommenttia:

 1. Kah, olitpas innovatiivinen. :D Mulle ei olisi juolahtanut mieleenkään liimata. Kivat lapaset!

  VastaaPoista
 2. Kivat lapaset, nuo napit antavat hauskasti ilmettä.

  VastaaPoista
 3. Onpa kivan väriset lapaset! Mestarillisena lapasten hukkaajana tuntuu siltä ettei kerkeä edes neulomaan lapasia yhtä nopeasti kuin niitä hukkaa..
  Ja miten nerokas idea tuo liimaaminen, itsekin mietin nappeja koristeeksi erääseen projektiin, mutta kun se ompelu ei niin innosta. Toivottavasti osoittautuu hyväksi ratkaisuksi!

  VastaaPoista
 4. Kiva keksintö liimata napit. Millä liimalla liimasit? Mullakin on ideoita, joihin pitäis sit nappeja ommella koristeeksi ja nappien ompelu ei todellakaan ole mun lempihomma. Kokeilenpa minäkin liimausta.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lapaset!! Blogissani on jotain sinulle:)

  VastaaPoista
 6. En ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään innovatiivisena, joten hauskaa tulla kutsutuksi sellaiseksi :) . Liimasin napit tavallisella yleisliimalla, etiketissä sen luvattiin liimaavan paperia, puuta, kangasta, nahkaa... miksei siis myös nappeja? Vinkki: liimatessa kannattaa laittaa pala pahvia tms. lapasen sisään ettei vahingossa liimaa neuletta umpeen.

  Hyvää Pääsiäistä kaikille lukijoilleni :) .

  VastaaPoista
 7. Hups:D :D Piti korjata kirjoitusvirhe nimimerkissäni, mutta painoinkin vahingossa enteriä ja viesti lähti. Nyt pitäisi olla oikein.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.