torstai 23. huhtikuuta 2009

Uusi kirjani

Cookien sukkakirja on niitä, jotka on Pakko Saada. Tein kirjasta maaliskuussa ennakkotilauksen Bookplussaan ja tänään sain hakea sen. Kotimatkalla bussissa selailin sitä autuas hymy kasvoillani :) .Kirja on upea. Paljon tekniikkaa, kerrankin jotain muuta kuin "näin neulot oikean ja näin nurjan silmukan". Tässä kerrotaan sukkien suunnittelusta, mallikuvoiden sijoittelusta ja kuvion vaikutuksesta sukan kokoon, sekä paljosta muusta. Bussimatkallani keskityin pääasiassa varsinaisten ohjeiden ja mallien ihasteluun, ja ne ovat taattua Cookieta. Haluan kutoa ne kaikki. Mieluiten heti.

6 kommenttia:

 1. taitaa olla tosi kiva sukkakirja. Mäkin ennakkotilasin bookdepositorysta, mutta kuten moni muukin, en ole sitä saanut, mutta kai mä tilaan jossain myöhemmässä vaiheessa, ei ole kiire, kun kovalevy pursuaa kivoja malleja :)

  VastaaPoista
 2. Kio: Kyllä, aivan ihana kirja! Helpompia ja haastavampia malleja, jokaiselle jotakin. Tosi kurja tuo Bookdepository-juttu, onneksi kirja on saatavilla nyt myös suomalaista verkkokaupoista.

  VastaaPoista
 3. Tuo ihana kirja, varasin sen adlibrikseltä, mutta ei munulle sitten riittänytkään niitä:(, toivon saavani sen vielä jostain.

  VastaaPoista
 4. Minnap: Oho, kirja on ollut vielä suositumpi kuin luulinkaan. Kävin katsomassa tuntemani suomalaiset nettikaupat ja kaikki ilmoittivat painoksen loppuneen.

  VastaaPoista
 5. Iiih! Oon kade. Tilsin omani bookdepositorylta mutta tilaus peruttiin. Nyyh.
  Tosin mulla on ihan järjetön määrä neulekirjoja, ehkä tää oli ihan hyvä juttu :D

  VastaaPoista
 6. Markka: Hyvä, positiivinen asenne :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.