sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Toivesukat

Hyvä ystäväni oli käymässä jokin aika sitten ja kävimme hänen kanssaan läpi lankavarastoni. Siis otimme esille jokaisen kerän sekä vyyhdin ja laitoimme ne ihanuusjärjestykseen. Hauskaa :) . Punasävyinen perusnovita nousi vähän yllättäenkin yhdeksi suosikeista ja sain pyynnön kutoa siitä kesämökillä pidettävät sukat. Lanka ja ennen kaikkea väri olisivat siihen niin sopivat. Toivesukat pääsivätkin puikoille heti lapasten valmistuttua ja tässäpä ne nyt ovat.Malli: Slipped Stitch Rib, kirjasta Sensational Knitted Socks
Lanka: Novita, Seitsemän Veljestä Raita
Puikot: 3,5 ja 3,75Malli on jo vanha tuttu, olen kutonut sillä nyt jo kolmet sukat, ja aina se vain on yhtä hyvä. Neuleessa siis nostetaan joka toisella kerroksella sekä nurjia että oikeita silmukoita ja tästä johtuen pinnasta tulee tiivis ja muhkea. Tiiviyden vuoksi teinkin sukat 3,75 puikoilla, ainoastaan aloitusresorissa käytin "normaalia" 3,5 puikkokokoa.Tiistaina tapaan ystäväni ja pääsen antamaan sukat hänelle. Kivaa!

Ja ihanaa, PuikOtus muisti minua tunnustuksella! Kopioin tähän perustelut suoraan PuikOtuksen blogista sillä nämä sanat haluan ehdottomasti muistaa: "Kutomus-blogissa tulee myös hyvälle mielelle pirteistä ja kauniin värisistä neuleista. Kuvatkin ovat niin uskomattoman kauniita, että sinne jää usein selailemaan aikaisempiakin kirjoituksia."

Kiitos :) .Haluan jakaa tunnustuksen myös eteenpäin. Osalla saajista tämä voi olla jo entuudestaan mutta ei kai sillä niin väliä :) .

Eila Vyyhdin Viemää - blogista: Aina kauniita neuleita, kivoja juttuja sekä suloinen pikku-hamsteri :) .

PuikOtus : Tunnustuksen antaja saa tunnustuksen minultakin. Ihailtavaa, että 16-vuotias on jo noin taitava ja tuotelias :) .

Famu Varrelta Virran - blogista: Yksi ensimmäisistä neuleblogeista joita aloin seuraamaan ja joka innosti minua aloittamaan omani :) .

7 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoista! :D

  Kumma juttu, miten olet saanut "tavallisesta" langasta noin kivan näköiset sukat...

  VastaaPoista
 2. KIITOS! Ihana saada positiivista palautetta mukavien sanojen saattelemana. Tämä "nirppis"-tunnus on mielestäni yksi mukavimmista.
  Vaan voinpa yhtyä PuikOtuksen sanoihin tästä sinun blogistasi!!!

  VastaaPoista
 3. Ensi visiitillä blogissasi ja tulen kyllä toistekin, niin mukavia juttuja sinulla on täällä. Vyyhdin viemää-blogin kautta tänne löysin, se on yksi minunkin suosikeistani. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat ja kuvat ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 5. Sukat ovat todella sympaattiset ja olen aivan ihmeissäni, että ne valmistuivat näin pian. Olet aina yhtä hämmästyttävän nopea!
  Olet myös kuvannut sukat todella omaperäisesti. Oli hauska idea laittaa toinen sukka lasipurkkiin! Myös sudenkorento aihe ilahdutti ja sopi tähän tilanteeseen erittäin hyvin. Lämpiminä kesäpäivinä sudenkorento on nimittäin yksi tavallisimmasta näyistä mökkirannassa.
  Kiitos vielä tuhannesti ihanasta yllätyksestä!!! :) Sukat sopivat täydellisesti rantamökin tummiin hirsiseiniin ja tiilenpunaisiin ikkunankarmeihin ja siksi ihastuin lankaan niin kovasti.
  MERCI BEAUCOUP! Kiitokseksi haluan tarjota sinulle elokuvaillan ja teet kahvilassa sen jälkeen! Elokuvan saat tietysti itse valita.

  VastaaPoista
 6. PuikOtus: Ole hyvä :) , olen tosissaan blogisi ihailija. Minustakin nuo sukat onnistuivat hyvin. Malli hieman rikkoi raidoituksen säännöllisyyttä, siinä se juju oli.

  Eila: Tunnustukset ovat aina kivoja :) . Kiva jos ilahdutin sillä sinua. Ja sinä puolestaan ilahdutit minua kehuillasi!

  Matleena: Kiva kun löysit tänne ja vielä mukavampaa jos viihdyit. Tervetuloa!

  Kaisa: Kiitos! Olen perehtynyt kuvaamiseen vasta blogini myötä. Kuvien sommitteleminen ja oikeiden värisävyjen vangitseminen on hauskaa. Eikä siihen edes tarvitse mitään superhienoa kameraa, omassanikin on "vain" kolmisen pikseliä (vai mikä se yksikkö nyt onkaan).

  Minnap: Tykkään sukista itsekin :) .

  Amie: Hih, joskus mikään työ ei etene ja on neulejumit mutta näiden kohdalla tuli inspiraatio ja pääsiäisvapaat juuri sopivasti. Ihanaa jos kelpaavat :) . Sudenkorento tosiaan sopii täydellisesti kesäiseen mökkeilytunnelmaan. En edes tajunnut tuota ennen kuin sanoit. Alitajunta oli jälleen toiminnassa :) . Ja ihana sinua kun viet minut elokuviin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.