lauantai 4. heinäkuuta 2009

Teetä ja raitasukkia

Aloitin juhannuksena nämä raitasukat ja kudoin raidan silloin, toisen tällöin. Raidoittaminen on hauskaa, ensin kudotaan kaksi kerrosta värillä A, sitten kerroksen vaihtumiskohdassa kierretään langat toistensa ympäri ja jatketaan vielä kahden kerroksen verran, ja sitten saakin jo ottaa mukaan värin B.

Malli: Perussukat
Lanka: Gjestal, Maija
Puikot: 3
Värien valinta onnistui mielestäni hyvin. Kumpikin väri, sekä punaruskea että vaaleanpunainen, oli yksinään melko plaah mutta yhdistelmänä ne toimivat loistavasti. Vaaleanpunainen raikastaa tuota ruskeaa ja ruskea puolestaan rauhoittaa vaaleanpunaisen, no, vaaleanpunaisuutta.
Huomatkaa muuten uusi teemukini, Iittalan Satumetsä. I-ha-na! Ainakin minusta :) .

5 kommenttia:

 1. Pirteät sukat ja muki huomattu, kiva. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat sukkaset. :o) Samaista mukia olen minäkin himoinnut, ne on niin söpöjä. Jos kaapissa ei olisi jo ihan liikaa mukeja olisin ostanut meille tuollaiset. :o)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit on sukat, kuin piparminttukarkit:)

  VastaaPoista
 4. Tupuna: Alkoi ihan naurattaa tuo oma sanavalintani, että "Huomatkaa tuo muki". Kiva että se tuli huomatuksi :D .

  Makepeace: Ensin himoitsin Taika-mukeja mutta tämä Satumetsä oli vielä ihkumpi, ja tee maistuu siitä nautittuna erityisen hyvälle :) .

  Katharina: Minulle tuli myös jokin makea mieleen, kuin trio-jäätelö ilman vaniljaa!

  VastaaPoista
 5. Teemuki on hieno kuten myös sukat. Tee on selvästikin valmistunut kuvien ottamisen välillä, koska ensimmäisessä kuvassa muki on vielä tyhjä ja toisessa täysi. Veikkaisin, että mukissa on jotakin hyvää mustaa perusteetä - maidolla tietenkin! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.