keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Kävelin purolle, löysin lakkoja

Herkkuja Novitan tarjoamana.7-veljestä Raita marjaisassa uutuusvärissä, uudistunut Nalle ja lakansävyinen Marjaretki, sekä ihana Puro. Sukat, sukat ja lapaset. Ihastuin erityisesti uusiin vyötteisiin. Hyvä Novita!Käsityötä tämäkin. Kihlasormukseni. Uskelan kapea sormus.

11 kommenttia:

 1. Onnea kihlojen johdosta!

  Nuo Novitan uudet langat näyttävät ihanilta, varsinkin vyötteet. Kävin katsomassa Anttilassa tänään, mutta ei siellä ollut niitä ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Kaunis sormus!
  Nuo Novitan lankojen uudet värit ovat minusta kauniita. Tänään Prismassa ihailin niitä mutta vielä sinnittelin enkä langennut....pakko joskus saada ainakin puolukka ja mustikka ja joku 7-veikan raidoista.

  VastaaPoista
 3. Kalevala Korulla on kauniita sormuksia. Itse pidän erityisesti niistä koukeroisista filigraaniversioista. :o)

  Minun tekisi mieli ostaa pari kerää Puroa, vaikka olen hiukan skeptinen sen suhteen. Mahtaakohan se nuhjaantua nopeasti, kun on niin pehmeä ja löyhäkierteinen? Täytynee testata joskus. :o)

  VastaaPoista
 4. Mä rakastan kalevakoruja <3 Itselle tarttui matkaan kerä oranssia aleovera-nallea, puroa kyllä tulee varmasti myös minunkin ostettua.

  VastaaPoista
 5. Onnea kihlaparille!
  En ole nähnyt vielä uusia Novitan lankoja livenä. Tuo marja-lanka näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 6. Kaisa: Kiitos kihlaonnitteluista :) . Langat on ostettu Helsingin keskustan Anttilasta, siellä oli kaikki muut uutuudet paitsi alpakka. Mutta eiköhän näitä kohtapuolin löydy jo joka kaupasta.

  Eila: Minä en pystynyt sinnittelemään yhtään ! Miten oikein teet sen? :) Jouduin jo raivaamaan lipastosta yhden lisälaatikon langoilleni.

  Makepeace: Arvaa kenen vihkisormus tulee olemaan sellainen koukeroinen filigraani? :D Tämä kihla on vartavasten valittu, että sopivat sitten yhteen.

  Ostin purot lapasparia varten, siinä saa tuntumaa langan käyttäytymiseen. Vaikka ihan kuin koskaan tekisin mitään sen isompia töitä ;) .

  Tui: Niin minäkin! Niissä on jotenkin enemmän, no, sielua.

  Tuo marjaretki on myös aloe&jojoba-käsiteltyä ja hoitaa käsiä kutoessa. Testattu on.

  K: Kiitokset :) .

  Inkeri: Kiitos :) . Novitan uutuudet ovat nyt parina viime kautena saaneet minut innostumaan valikoimastaan. Marjaretkestä tulee kivaa kirjoneuletta viime kauden vudenaika-lankojen tapaan.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut, kaunis sormus!

  Novitan uutuuslangat ovat jääneet meikältä vielä hiplaamatta, mutta jospa.......

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tupuna :) . Uutuuslangat ovat aina ihania, joten suosittelen vakaasti niiden hiplaamista.

  VastaaPoista
 9. Parhaimmat onnittelut, ihana sormus ja sopii sinulle mainiosti.
  Ja ne lakka-marja-sukat ovat aivan ihanat! minäkin aloitin sukkakutimen loman alussa, mutta liukastuin laiturilla ja nyt on peukku paketissa! Ei onnistu kuin lukeminen (Valtari-urakka kesken).

  VastaaPoista
 10. PS: Kiitos mukavasta kommentista vielä tätäkin kautta :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.