sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuonna 2012

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä on täsmälleen oikea aika tehdä yhteenveto vuodesta 2012. Mitä kaikkea kudoinkaan? Paljonko lankaa kului? Entä tälle vuodelle asettamani toiveet, miten niiden kanssa kävi? Katsotaanpa.

Vuosi 2012 näyttää tältä:
 • 6 paria sukkia
 • 9 huivia
 • lankaa kului 1785g
Hieman ehkä yksipuolista, pelkkiä sukkia ja huiveja mutta ei nyt mennä siihen, sillä se mikä on mahtavaa, on se, että kudoin viime vuotta enemmän! Puolisalainen tavoitteeni täyttyi. Viime vuonna puikoiltani valmistui 14 työtä ja nyt yksi enemmän. Kulutin myös enemmän lankaa. Viime vuonna 1689g ja nyt 96g enemmän. Jippii! Eivät nämä määrät edelleenkään päätä huimaa mutta hei, sanoohan sivupalkkikin sen, että täällä kudotaan hitaasti ja huolella.

Ja yhä vain paranee. Tämä vuosi todellakin oli "Kudo itsellesi"-vuosi. Käytössä on nyt kahdet uudet sukat ja kolme upeaa huivia. Ai miten olenkin tyytyväinen. Ensi vuosi voisi olla "Kudo edelleen itsellesi mutta muista myös miestäsi"-vuosi. Hänellä kun on, kehtaanko edes tunnustaa, vain yhdet tekemäni villasukat ja nekin jo karmeassa kunnossa. Aivan löpsähtäneet ja nyppyyntyneet (arvatkaa mikä lanka kyseessä...).

Siitä puheen ollen, lankaa olen ostanut jonkin verran mutta harkiten. Ihkuluksuslankoja, upeita värejä tai kokoelmasta puuttuvia laatuja en edelleenkään pysty vastustamaan.


Katsokaa nyt vaikka näitä. Gimalletta! Mutta niin kauan kun langat mahtuvat laatikoihinsa, ei ole hätää. Ja jos laatikoiden kannet hitusen kupruilevat niin ei kerrota siitä kenellekään...

Ja yhä edelleen pidän yli kaiken kutomisesta sekä bloggaamisesta. On myös ihana seurata teitä, huipputaitavia tekijöitä ja innostuneita harrastajia omien blogienne kautta. Toivotan ihan jokaiselle onnellista uutta vuotta 2013!

Halauksin
Heidi

8 kommenttia:

 1. Hieno neulesaldo :) Hilpeää uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 2. Hieno vuosi. Mahtavaa kun saa omat tavoitteensä täytettyä. Hienoa alkavaa vuotta myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Mitä mahtavinta alkavaa uutta neulevuotta sinullekin.:)

  VastaaPoista
 4. Hyvä saldo! Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Aikamoinen saldo! Jatka samaa tahtia, oot mahtava bloggaaja ja neuloja! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Ihania neulomuksia olet tehnyt, ihanaa nähdä mitä saat ensi vuonna aikaiseksi. Oikein ihanaa ja rauhallista uutta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Olet ollut todella ahkera. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle

  VastaaPoista
 8. Hyvää neulevuotta sinullekin! Ihania lankoja oot taas löytänyt :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.