tiistai 11. joulukuuta 2012

Lahjalankaa itselle

Olen ollut, ainakin omasta mielestäni, niin ahkera tässä syksyllä, että siitä hyvästä päätin hemmotella itseäni langalla. Ja onhan joulukin tulossa. Kuka on sanonut, ettei myös itseään voisi lahjoa? Hemmottelulahjapakettini kotiutui eilen ja tänään ehdin ottaa kuvat ennen hämärän laskeutumista. Silti jäin kaipaamaan kevään ja kesän valo-olosuhteita...


Three Irish Girls. Vihreä Springvale Sock "Willow Bark" ja mausteinen ruskeakirjava Adorn Sock "Ryan". Ihanat! Täydelliset!


Pagewood Farm Chugiak "Fruit Freeze". Upea kirjava punainen, luonnossa vielä syvemmän värinen. Lanka on ohuempaa kuin odotin ja yllättävän kovan tuntuista, melkein narumaista. Mielenkiintoista nähdä miten tämä toimii puikoilla.


Madelinetosh Merino Light "Winter Wheat". En ole yhtään varma osuiko värivalinta kohdalleen. Odotin jotain enemmän kultaan ja viljaan taittuvaa mutta tämä on tällainen kelmeänkalpea. Olmiväri. Vakuuttelen kovasti itselleni, että tämä nyt vain näyttää tällaiselta talvivalossa ja vyyhdillä ollessa, mutta kudottuna huiviksi, pipoksi ja lapasiksi, muuttuu aivan toiseksi. Muuttuuhan?

Kohtapuoliin olisi ihan kutomuskin valmistumassa. Kärkikavennus, pingotus, päättely ja kuvaus enää puuttuvat. Ennen joulua bloggaan, niin saan sitten vuoden 15. työn näytille ja pääsen ohi viime vuoden kutomussaldosta. Ja se on hienoa se!

12 kommenttia:

 1. Oi, miten upeita! Alimmaiset vyyhditkin kovin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita, etenkin nuo ylimmät ovat aivan ihania! Mistä tilasit?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania lankoja olet ostanut! Tietysti itsensä lahjominen ja hemmotteleminen on luvallista. Toiset tekee sitä aika useinkin... krhm.

  VastaaPoista
 4. Ylimmät ovat aivan ihanat ja niissä kiinnostaa minuakin ostopaikka! :)

  VastaaPoista
 5. Uuuuu, mitä herkkuja! Itseään täytyy ehdottomasti muistaa hemmotella joulunalla.
  Musta nuo Madelinetoshit näyttää kauniilta, varmasti näyttävät kauniilta myös valmiina neuleena.

  VastaaPoista
 6. Ihania lankoja! Ja jos silmäsi eivät totu olmiin, niin otappas yhteyttä. Olen etsiskellyt juuri tuollaista syksyisen kelmeän heinän väristä lankaa. Minusta tuo on hieno!

  VastaaPoista
 7. Oi ko kivoja lahjoja oot ostanu itelles! Mun mielestä toi Winter Wheat näyttää tosi ihanalta, mut ymmärrän mitä tarkotat. Silloin ko ostin ite Toshia postitse, ni väri oli kyl aikamoinen ylläri.

  VastaaPoista
 8. Voi miten mä en ole tätä hoksannut?! Nyt äkkiä lankakaupoille ja vyyhdit pukinkonttiin. On sitten aattona, mitä ihastella. :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä ihme taas mitä lankoja, lääh :D

  VastaaPoista
 10. Homsantuu: Kyllä, lanka on aina upea asia ja tekee niin kovin onnelliseksi :) .

  JennyF: Ensimmäiset Three Irish Girlsini! Ihan täydellisen pehmeät ja juuri hyvän väriset. Luulin Willow Barkin olevan enemmän ruskea mutta sepäs olikin vihreä, ja minusta kaikista näistä ihanin. Tilasin Saksasta, Mein Wollshopista.

  Tanja: Itseensä kannattaa aina panostaa ja hemmottelu on vain niin mukavaa. Kunhan ei aina vain langalla... Lankavarasto kun uhkaa kasvaa nopeammassa tahdissa kuin ehdin kutoa ;) .

  Mollie: Mein Wollshop Saksassa myi nämä. Tilasin sieltä ensimmäistä kertaa ja voin suositella! Kaikki sujui todella nopeasti ja ongelmitta. Auttava saksankielen taito on avuksi.

  Tiina: Joulu on hyvä (teko)syy langeta kaikkiin houkutuksiin :D . Yritin vielä ihastella Madelinetosheja vaikka millaisessa valaistuksessa mutta ei auttanut, ihan väärä väri minulle. Ei auta.

  Outi: Kelmeä heinä määrittelee tämän värin todella osuvasti. No, onhan nimikin Winter Wheat. Kaupathan tästä tuli! :)

  Berenike: En siis ole ainoa. Helpottaa vähäsen vaikka kurjaa, jos sinullakin meni ostos toisin kuin olit suunnitellut. Nyt vain kiinnostaa tietää mitä olit tilaamassa ja mitä sitten sait...?

  Neulisti: Joo, hyvin ehtii vielä! Pehmeät paketit eivät ole koskaan olleet näin odotettuja :) .

  Emma: Niinpä, lankakeräilijä iski jälleen :D .

  VastaaPoista
 11. Mahtavia lankaerikoisuuksia! Odotan mielenkiinnolla, mitä noista sitten syntyy. :)

  VastaaPoista
 12. ArualMaria: Niin minäkin. Vielä en tiedä miksi ne isona haluavat mutta sukat ovat aina vahva ehdokas :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.