torstai 17. toukokuuta 2012

Kevätkarkkihuivi

Päätin hemmotella itseäni ja kutoa jotain ehdottoman söpöä ja kevääseen sopivaa. Ehkäpä uusi huivi erittäin tyttömäisissä väreissä?


Malli: Lacy Baktus by Terhi Montonen
Lanka: Handu, Bambu/silkkisukkalanka "Rhubarb Tart Song"
Lankaa kului: 97 g
Puikot: 3,5

Onpa muuten ihana lanka tuo Handun bambusilkki! Ja värit, oi että. Raparperia, ehkä vadelmaa ja limeäkin. Kuin karkkia.


En vain yhtään osaa sanoa onko tämä sittenkään ihan minun huivini. Värien puolesta kyllä, mallikin on kiva mutta silti... Ehkä kuitenkin liian rauhaton ja kirjava? Enkä saa tätä oikein istumaan kaulalle. Hmm. Täytyy pohtia.


Niin ja mihin ne isommat puikotkin unohtuivat? Käytin tuttuun tapaan 3,5 millisiä ja joskus vasta puolivälin tienoilla tuli mieleen, että ai niin, enkös muuten juuri päättänyt kutoa nämä huivit reilusti paksummilla puikoilla kuin ennen. Tämä projekti taitaa tosiaan kuulua sinne "ei kaikista onnistunein työni"-kategoriaan.

15 kommenttia:

 1. Ihana huivi tosissaan! Niin karkkimaisen keväiset / kesäiset sävyt!

  VastaaPoista
 2. Huivissa on kyllä ihan sinun värisi, mutta toisaalta näen nuo sävyt luontevammin kotisi sisustuksessa kuin kaulallasi. Tähän huiviin pitäisi ehkä vähän totutella, koska käytät pukeutumisessasi niin erilaisia sävyjä. Mutta en kyllä luokittelisi tätä huivia kategoriaan "Ei niin onnistuneet työt", sillä jälki on todella tasaista ja hyvää! Et sinä osaa huonoa tehdäkään! Ja mitä huiveihin tulee, olisikohan tässä jo hyvä kohupaljastuksen paikka? ;) Ehkäpä palaan tänne vielä kommentoimaan.. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi ja ihanan väristä lankaa! Varmasti tuo huivi sopii jonkun muuten yksinkertaisen asun kanssa piristämään? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi, tosi kivat, kesäiset värit!

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihanat karkkisävyt :D Toivotaan että tälle löytyy kuitenkin käyttöä :D

  VastaaPoista
 6. Kivat värit huivissa ainakin on ja eipä tuossa mittään vikkaa muutenkaan. Toivotaan että asettuu kaulalle alakukankeuen jäläkeen. ;)

  VastaaPoista
 7. Oh kuinka herttaista, valaisee puolipimeän vapaapäivän.

  VastaaPoista
 8. Voi nam mikä karkkihuivi! Baktus on maailman tylsintä neulottavaa mutta miun mielestä oikein käyttökelpoinen malli :)

  VastaaPoista
 9. Sinulle on haaste :) http://nurinoikeineiku.blogspot.com/2012/05/haastetta-elamaan.html

  VastaaPoista
 10. KahviKaneli: Minulla on salainen viehtymys hempeisiin pastelliväreihin, etenkin vaaleanvihreään ja roosaan vivahtavaan vaaleanpunaiseen. Kevät ja kesä ovatkin loistavaa aikaa leikitellä näillä väreillä kutomuksissa :) .

  Satakieli: Sen on totta, että tällä hetkellä pukeutumisessani ei tällaisia värejä näe. Asusteiksi sen sijaan on kiva välillä ottaa jotain erilaista, kuten karkkivärinen huivi. Jostain syystä tämä kyseinen yksilö ei kuitenkaan tuntunut omalta vaikka siinä ei mitään varsinaista vikaa olekaan. Not my cup of tea :) . Niin ja kohupaljastusta odotellessa... ;)

  Heli: Näin minäkin suunnittelin mutta ei, ei vain tunnu minulta. Mutta ei se mitään, kyllähän lankaa ja malleja maailmassa riittää.

  Berenike: Kiitokset, värit ovat minustakin kerrassan suloiset, sopivat kevääseen ja kesään :) .

  Maritta: Värit ovat aivan ihkuihanat mutta huivi taitaa kuitenkin lähteä eteenpäin. Ehkä hivenen harmittaa mutta joskus puikoilta tulee vain kelvollista vaikka täydelliseen pyrkisi :D .

  Näppi: Ei asetu ei, vaikka kuinka mallailin. Mutta ehkä joku toinen ilahtuu tästä?

  Mokkakissa: Tässä on tosiaankin herttaisuutta ja sokeria vähintään yhden vapaapäivän tarpeiksi :D .

  Emma: Lacy-versiona oli yllättävänkin kiva kutoa, perusmalliseen kärsivällisyys ei ehkä niinkään riittäisi. Käyttökelpoisuutta olisi parantanut ehkäpä reilusti isompi koko, tuli vain mieleen näin jälkeenpäin?

  Anna: Kiitos, täytyykin käydä tutustumassa haasteeseen!

  VastaaPoista
 11. Sievä huivi kyllä ja ihanan keväisen värinen, harmi tosiaan jos ei sitten itse miellytäkkään.

  VastaaPoista
 12. Ellie: Kiva kun tykkäät, vaikka itse olenkin varsin kriittinen tämän suhteen :) .

  Outi: Kyllähän se harmitti, kun kaunis lanka ja kutomiseen mennyt aika menivät tavallaan "hukkaan". Mutta aina ei tule nappisuorituksia. Ehkä ensi kerralla sitten?

  VastaaPoista
 13. Huivisi on todella kaunis, joten on harmi, jos et sitä osaa käyttää.

  VastaaPoista
 14. Marjut: Ei jäänyt omaan käyttöön mutta ei se mitään, tästä on toivuttu ja uusia kutomuksia tulossa :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.