lauantai 28. huhtikuuta 2012

Terveisiä Kanadasta

Tämä neulontaharrastus on välillä kivan kansainvälistä. Sain nimittäin joitain viikkoja sitten Ravelryn kautta viestin, jossa kysyttiin jäikö minulta tästä huivista lankaa yli ja haluaisinko pelastaa paikallisen kanssaneulojan pulasta (lanka oli loppunut pahasti kesken työn) ja lähettää sen Kanadaan. Minulta löytyi lankaa vielä lähes 70g, joten totta kai olin valmis auttamaan. Evilla Artyarnin lisäksi halusin liittää pakettiin jotain suomalaista ja päädyin yllätys yllätys, lankaan. Siispä pakettiin pääsi mukaan myös kaksi vyyhtiä Wetterhoffin Silviaa (70% villaa, 30% silkkiä) vaaleana marjapuuronpunaisena, Evillan värejä myötäillen, sekä kaunis kortti.

Paketti matkasi Kanadaan pari viikkoa ja sitten oli minun vuoroni odottaa paluupostia. Olin vienosti vihjaissut, että jokin KnitPicksin sukkalanka olisi esimerkiksi tosi kiva ja katsokaa mitä sain..KnitPicksiä! Suklaata! Teetä! Kortti!


Noro Silk Garden Sockia! One of a Kind Yarn huivilankaa!

Suorastaan ylenpalttista. KnitPicks on nyt lankakokoelmani uusin aarre ja kun joskus raaskin, kudon siitä itselleni jotain kivaa. Sukat ovat vahva ehdokas. Norokin päätyy varmaan sukiksi ja jos hankkisin toisen kerän, voisin tehdä kauan suunnittelemani raitasukat. Tuo huivilanka on erittäin kirjavaa mutta yhdistettynä yksiväriseen lankaan ja ainaoikeaan neulepintaan, siitä voisi tulla varsin pirteä. Ideoita kyllä riittää.

Tässä vaihdossa oli hauskaa auttaa toista sekä odottaa omaa pakettia mutta myös käydä pienimuotoista kirjeenvaihtoa. Vaikka puhun ja kirjoitan englantia sujuvasti, on ihan oma taiteenlajinsa vastata kohteliaisuuksiin, kiitoksiin ja korusanoihin vastaavalla tavalla. Kulttuurivaihtoa siis siinä samalla!

12 kommenttia:

 1. Vau, varsin antoisa vaihtokauppa! Upeita lankoja kaikki...

  VastaaPoista
 2. Ooh, kyllä Ravelry on mainio keksintö! Upeita lankoja!

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä lankoja, ai että!

  VastaaPoista
 4. Ai, mikä paketti! Tuollaista kirjeenvaihtoa kävisin mielelläni.

  VastaaPoista
 5. Olin etuoikeutettu kun sain olla paikan päällä katsomassa, kun avasit lahjaasi. Oli hauska nähdä ensireaktiosi ja kuulla kommenttisi: "Eikä se vielä tähän loppunut..." ja "Vielä yksi kerä!" Mahtavaa olla vieressä istumassa, kun ystävä on ihan innoissaan! :D Toivottavasti muuten KnitPicks pääsee pian puikoille. Tuskin maltan odottaa millaiset sukat(?) aiot siitä itsellesi kutoa.

  VastaaPoista
 6. Emma: Suorastaan ylenpalttisen onnistunut ja antoisa. Itse olisin ollut täysin tyytyväinen jo tuohon ihanaiseen KnitPicksiin! Ensimmäinen vyyhtini ikinä sitä lajia.

  KahviKaneli: Tämä oli meistä kummastakin vaihdon osapuolesta tosi kiva ja onnistunut juttu :) .

  Tiina: Ravelry on kyllä huippu. Täydellinen paketti ohjeineen, ryhmineen ja ihmisineen :) .

  Anna: Niin ovat, erilaisia kuin olisin itse valinnut ja siksi kivan piristäviä.

  Homsantuu: Ravelryssa on jatkuvasti käynnissä erilaisia vaihtoja, joista voi valita itselleen sopivimman. Ei kun osallistumaan vain :) .

  Satakieli: Hih, kuten huomasit tykkään yllätyksistä, lahjoista ja paketeista :D . Luulen, että KnitPicks kotiutuu ensin hetken verran (onhan se matkustanut tänne aika kaukaa) ja toivuttuaan sitten ilmaisee miksi haluaisi muuttua. Aion ehdottaa niitä sukkia edelleen ;) .

  VastaaPoista
 7. Maikki: Samaa mieltä, ihanuuksia sain :D

  VastaaPoista
 8. Ihana kun voi auttaa toista, sillä langan loppuminen on kyllä kamala tilanne. Vielä ihanampaa kun palkitaan noin upeasti!

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka kaunista on tää tarina!!Neulo kaunista, neulo, oi kun näin hienoja sait...

  VastaaPoista
 10. Maritta: Vieläkin olen ihan äimänä tuosta ylenpalttisesta vastalahjasta. Minulle kun se evilla oli vain jämälankaa, ja sitten toiselle tuikitarpeellinen aarre.

  Kytsätär: Joo, näille langoille täytyy valita ihan spesiaalimallit :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.