tiistai 2. maaliskuuta 2010

Synttäreiden jälkihumua

Syntymäpäiväjuhlat on nyt vietetty. Kiitos kaikille onnitteluista ja ihanan paljon teitä olikin! Entuudestaan tuttuja ja myös ihan uusia. Ja seuraavaksi huippujännittävän arvonnan tulos:
Onnittelut hillanen! Kutomuksen jo perinteeksi muodostuneessa syntymäpäiväarvonnassa onni suosi tällä kertaa sinua. Laita osoitteesi sähköpostilla ja kerro samalla mitkä ovat lempivärejäsi, niin käyn pistämässä paketin postiin :) .
Minäkin olen saanut paketteja. Ihan itse sain valita ja tilata mutta mies maksoi ne lahjana minulle. Aika ihanasti tehty.

Cascaden Alpaca Lacea ja Teeteen Pallasta.

Mokkasukkaa värissä Kentucky ja Shepherd Sockia värissä Georgetown.
Kaikista mahtavimmat ovat kuitenkin nämä. Pöytämalliset vyyhdinpuut ja kerijälaite. Niitä piti testata heti ja oli niin helppoa, hauskaa ja ennen kaikkea nopeaa, että en enää tulisi toimeen ilman. Nyt on hirmuinen vimma keriä kaikki vyyhdit tuollaisille kauniille kerille...

9 kommenttia:

 1. Ihania lahjuksia oot saanut! Onnen tyttö! :D Varsinkin tuo kerijälaite ilahduttaisi kyllä minuakin...

  VastaaPoista
 2. Jee! Ihan mahtavaa! :) Pelasti päivän. Laitan hetipaikalla sähköpostia. Ja mieki haluun kerijälaitteen, vaikuttaa mahtavalta.

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja!
  Mistä tilasit tuon vyyhdinpuun? Onko se toiminut hyvin käytössä?

  VastaaPoista
 4. Vyyhdinpuut näyttää hienolta. Itsekin olen haikaillut kerijälaitetta, mutta ensin pitäsi saada digivaaka.

  VastaaPoista
 5. Maritta: Olen kyllä niin onnellinen lahjoistani :) . Ja kerijälaite on ihan huippu. En uskonut ennen kuin itse kokeilin.

  Hillanen: Sähköposti tuli perille :) . Kiva koota sinulle paketti, melkein yhtä kivaa kuin saada sellainen itse!

  Kaisa: Vyyhdinpuut tilasin Secretwoolista. Kuvissa näkyviin reikiin asetetaan puutapit, jotka sitten pitävät vyyhdin paikoillaan. Parin jo tuunatun vyyhdin perusteella toimii tosi hyvin :) . Ja Secretwoolissa on aina ihana ja nopea palvelu.

  Marjut: Tekniikka ja toimivat apuvälineet ovat kyllä käteviä. Ilmankin kyllä pärjää mutta niiden kanssa on hauskempaa :) .

  VastaaPoista
 6. Upeita lahjoja! Nuo langat ovat kyllä kuolattavan ihania ja kerijälaite helpottaa elämää kummasti. :)

  VastaaPoista
 7. Ellie: Kerijälaite on ihan paras :) . Samoin mies, kun tällä tavoin lahjoi minua.

  VastaaPoista
 8. Wou mitä lahjoja, kerijälaite on tosiaan ihana olla kotona, sitä kerimistä ei malttaisi lopettaa ollenkaan ;) Ja valtavan upea huivi alemmassa postauksessa!

  VastaaPoista
 9. Emma: Kiitos huivikommentista :) . Yritän olla kerimättä kuitenkaan kaikkia vyyhtejä, sillä kauniita ne on niinkin ;) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.