perjantai 2. tammikuuta 2009

Vuosikatsaus

Vielä hetkeksi paluu viime vuoteen ja valmistuneisiin kutomuksiin.

Kokonaissaldo on 19 valmistunutta työtä, joista

  • 1 pari sniikkereitä
  • 12 paria sukkia
  • 3 huivia
  • 2 paria lapasia
  • 1 virkattu pitsijakku

Blogini alkaa vasta helmikuun lopulta, joten alkuvuoden työt eivät ole laskuissa mukana. Sukkia on valmistunut ylivoimaisesti eniten, niistä yksi pari taisi jäädä omaan käyttöön, muut ovat menneet lahjoiksi tai olleet tilaustöitä. Huivit ovat uusi aluevaltaus ja niiden kutominen osoittautui hauskaksi puuhaksi! Pääsin sinuiksi mohairin kanssa, aiemmin olin saanut siitä aikaiseksi vain reikäistä mörvelöä pitsin sijasta. Tänä vuonna haluan ehdottomasti kokeilla myös kolmiohuiveja, sitä ihanaa vironvillaa kun on useampikin vyyhti tuolla lankakomerossa.

Ja langasta puheen olleen... Lankavarastoni on kasvanut vuoden aikana niin että kerät ja vyyhdit eivät mitenkään enää mahdu kolmeen laatikkoonsa. Niinpä lankaa on pusseissa ja nyssäköissä kaapeissa, tuleepa välillä vastaan ihan irtonainenkin kerä. Joten langan ostoa voisi rajoittaa ja kutoa varastossa olevia pois. Mutta miksi kaupassa oleva lanka on aina ihanampaa kuin kotona oleva? Ja miksi siihen uuteen työhön ei tunnu sopivan mikään omista varastoista?

Neulekirjastoni on täydentynyt myös oikein mukavasti. Samoin Ravelryn ihmemaa tarjoaa loputtoman määrän malleja. Olisipa oikein supernopea kutomaan niin saisi kaikki ihanat sukatlapasethuivitjamuut kokeiltua! Mutta toisaalta tällainen Slow Knitting on kiva ja rentouttava harrastus.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille kanssaneulojille ja muille blogini lukijoille! Kuvassa poseeraa kääpiöhamsterini Pampula, 5kk.

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.