sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Se on kuin karkkia

Tämä huivi nimittäin. Suklaata, mansikkaa ja vaniljaa.Malli: Misty Garden, kirjasta Scarf Style
Lanka: Schoeller & Stahl, Elfin Color
Puikot: 5,5Elfin-kerät odottelivat lankalaatikossa lähemmäs vuoden ennen kuin ilmoittivat haluavansa huiviksi. Malliksi valitsin jälleen tämän Misty Gardenin/Feather anf Fanin.Huiviin on käytetty kaksi kerää lankaa ja kumpikin niistä käyttäytyi aivan eri tavalla. Ensimmäisessä kerässä värivaihtelut olivat tasaiset, toisessa puolestaan värijaksot olivat pidemmät ja jakson aikana esiintyi kerän muita värejä läiskinä. Ja samasta erästä oli kuitenkin kyse. Mutta eipä se onneksi lopputulokseen vaikuttanut, tästä tuli oikein kiva!

P.S. Kokeilussa uusi blogipohja. Mitä pidätte vanhaan verrattuna?

7 kommenttia:

 1. Mä olen niin katelleellinen - ihana huivi! Itse tein samasta langasta Fifin, ja se näyttää lähinnä oksennukselta.. Tuon sinun niin kauniin huivin nähtyäni tekisi mieli tehdä omanikin ihan uusiksi.

  VastaaPoista
 2. Tuo näyttää ihan triojäätelöltä, ihana!
  Pohja on valoisa! Minäkin haaveilen pohjan vaihdosta, kunhan ensin sais nuo blogiongelmat korjattua, blogini ei näy lähsekään kokonann IE-selaimella tällä hetkellä...

  VastaaPoista
 3. Jäätelöä nam! Syötävän hyvännäköinen huivi. Pohja on neutraali, valoisa. Kuvat pääsee paremmin esille. Tykkään tästä pohjasta.

  VastaaPoista
 4. Tämä uusi pohja on varsin pelkistetty, mutta toimii hyvin. Tuosta huivista tulee mieleen herkkutrio, jota oli lapsuudenkodissani lähes aina pakkasessa. Suloista.

  VastaaPoista
 5. Herkkuhuivi! Pohja on hyvä (mulla itsellä samanlainen :)), selkeä, siksi pidän siitä.

  VastaaPoista
 6. Huh! Blogin muokkailuun meni aikaa mutta nyt alan olla lopputulokseen tyytyväinen :) . Pahoittelen haamupäivityksiä. Mielipiteitä saa kertoa edelleen!

  VastaaPoista
 7. Super! "ranskalaisittain" Blogipohja on erittäin onnistunut, suorastaan heidimäinen! Vihreiden koristekuvioiden luoma vaikutelma on sopivan käsityöhenkinen. Huivista pidin myös paljon. Malli vaikuttaa soveltuvan monenlaisiin lankoihin.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.