keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Talvivaraston kokoamista

Kutomukset antavat vielä hetken odotella itseään, tekeillä on kyllä vaikka mitä ja ihan kohta valmiinakin, mutta niitä odotellessa ajattelin esitellä mitä uusia ihanuuksia meille onkaan kotiutunut.

Wollmeisea kanssaneulojalta hankittuna sekä ihan itse tilattuna. Ruby Thursday, Maus jung, Rosenrot sekä Kürbis. En osaisi laittaa ihkuusjärjestykseen, vaikka pyydettäisiin. Värit ovat totta kai upeammat, vivahteikkaammat ja elävämmät luonnossa kuin mitä sain kuviin vangittua.Tämä kirja on lankojen tavoin silkkaa laatua. Upeita kuvia, kuten oli Socks from the toe upissakin, sekä ennen kaikkea taidokkaita malleja, joista voisin toteuttaa lähestulkoon jokaisen. Enää täytyy vain opetella kutomaan niitä sukkia sieltä kärjestä aloittaen, minun joka olen aina kutonut sukkani perinteisesti ylhäältä alas! Mutta onhan tässä koko syksy ja talvi aikaa, ja ainakaan lanka ei lopu ihan heti kesken.

11 kommenttia:

 1. Upeita lankoja! Tuota kirjaa minäkin katselin kaupassa. Hillitsin itseni.:)

  VastaaPoista
 2. Oi sinua onnellista! Miten sait tilatuksi? Aina kun käyn sivuilla, on vyyhdit loppuunmyyty. Pitääkö siis kytätä perjantaisin sormi hiirellä ja ottaa mitä sattuu saamaan?

  VastaaPoista
 3. Ihania taas, sun ostoksia on kyllä ihana seurata, ne on aina laatua ja kauniita :D Tuo kärjestä kutominen on kyllä tavoitteena joskus mullakin, samoin sukat pyöröillä ja kahta yhtä aikaa... Varmasti ihana kirja!

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja! Valitettavasti minun pitäisi vähentää vanhoja ennen kuin voin hommata uusia.

  VastaaPoista
 5. Outi: Miten ihmeessä pystyit hillitsemään itsesi? Ihailtavaa :D .

  Pirle: Paikalla ja kirjautuneena on tosiaan oltava juuri silloin, kun päivitys tulee, mutta kun ideasta saa kiinni, on ostosten tekeminen melko helppoa. Kannattaa kurkata Ravelrysta ainakin ryhmä Suomen Wollmeise-höperöt. Siellä on perustietoa ja vinkkejä Wollmeisen ostoon :) .

  Maritta: Oi, kiitos :) . Ja kyllä, kaikki nuo tekniikat ovat minunkin opeteltavien listalla. Kärkialoitus pääsee ihmeteltäväksi ensimmäisenä, kiitos Wendyn kirjojen.

  Marjut: Niin minunkin. Tässä vain hups, oho, kävi näin.

  VastaaPoista
 6. Upeita lankoja. Pitääpä tutustua sivustoon. Tuo kirjakin on tarpeellinen näin syksynä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen kirja. Minullakin on vielä sukat kärjestä aloittaen opettelematta, langat kyllä jo odottaa. Etsin sitä juuri oikean idioottivarmaa ohjetta :)

  VastaaPoista
 8. Enkuli: Wollmeise on kyllä tutustumisen arvoinen. Samoin kirjat :) .

  Pomsikas: Selailun perusteella edellinen Wendyn kirja "Socks from the toe up" vaikuttaa täydelliseltä aloittelijalle. Siinä on mallit ihan sileille perussukille erilaisin kantapäin ja kärjin toteutettuna. Kumma jos ei niillä ohjeilla onnistu! :)

  VastaaPoista
 9. Upeita lankoja! :) Ja tuo Wendyn kirja on kanssa pakko saada. Socks from toe up on ihana! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä, pitääpä katsastaa se kirja! :)

  VastaaPoista
 11. Ellie: Olen aika onnessani Wollmeiseistani :) . Ja ehkä näistä kirjoista löytyy sopiva ohjekin niille.

  Pomsikas: Toivottavasti tykkäät! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.