tiistai 26. elokuuta 2008

Syksyiset sukat

Halusin kutoa ihan perussukat ja tarkoitukseen sopi mainiosti Novitan syksyinen uutuuslanka.

Malli: Perussukka, varressa 3 oikein, 2 nurin - ribbiä
Lanka: Novita, Nalle Four Seasons Syksy
Puikot: 3

Sukat ovat kokoa mies eli noin 44.Nämä valmistuivat nopeasti ja langan värivaihteluita oli kiva seurata. Nimensä mukaisesti lankaan oli onnistuttu luomaan kaunis syksyinen värimaailma.

5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivoilta! Harkitsin kaupassa tuota lankaa, mutta epäilytti tuo punertava väri tuolla välissä. Taidan kuitenkin ostaa, kun noin hauskalta näyttää lopputulos!!

  VastaaPoista
 2. Minustakin lopputulos on oikein kiva ja oikein jo odotan tämän Four Seasons sarjan muita vuodenaikavärejä!

  VastaaPoista
 3. Tälläiset kuvat saavat minussa suuren tarpeen ostaa Novitan uusia lankoja.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kiva, että jätit kommentin. En ollut tänne ennen eksynytkään! Vallan ihania lankoja tuossa edellisessä postauksessa.

  Jos tykkäät palmikoiden kanssa touhuamisesta, anna mennä vaan Itävaltalaisten kanssa! Niissä pysyy kyllä mielenkiinto yllä, kun kääntöjäkin on joka kerroksella. Omassa blogissani taisin unohtaa mainita, että ohjeessa on mallikertojen kohdalla ainakin minun mielestäni virhe. Varsista tulisi sen mukaan liian pitkät ilman pohjemuotoiluja. Kun neuloo yhden mallikerran ehdotettua vähemmän, sukka on kirjan kuvan kanssa identtinen ja siis samanpituinen kuin minun sukkani.

  VastaaPoista
 5. Hei kaima! :) Ja kiva kun löysit tiesi tänne.

  Kiitos paljon vinkeistä Itävaltalaisten suhteen, otan ne puikoille jossain vaiheessa. Malli on kyllä odella kaunis, kuten sinun kutomasi sukat hyvin todistivat :) .

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.